Aktuális

M. Richárd reagált a vádakra: nem gyúrt, csak segített

KKP

2020. december 5. szombat 04:20

Felújítás és takarítás miatt tartózkodott egy barátja konditermében a Dózsa György úti karambol miatt elhíresült M. Richárd – legalábbis ezt állítja a Borsnak maga az érintett. A járványügyi korlátozások nem teszik lehetővé, hogy az ilyen létesítményeket a nagyközönség használja.

Forrás: Bors

Tagadja M. Richárd, hogy a járványügyi előírásokra fittyet hányva egy nyitva lévő edzőteremben erősítő gyakorlatokat végzett volna. A Dózsa György úti, két ember életét követelő karambolban érin­-tett vállalkozó megerősítette, hogy abban a konditeremben tartózkodott, amelybe de­cember 2-án rendőrök hatoltak be, ám leszögezte: tiszta a lelkiismerete.

Az egyik barátom felújítja a konditermét, neki segítettem, amikor a rendőrök bejöttek, a dolgozók éppen takarítottak. Ezt munkaszerződéssel is igazolni tudjuk. Azon a részen egyébként nem voltak sem gépek, sem súlyzók, ennek értelmében nem is edzettünk – mondta a Borsnak M. Richárd. – Két külön teremről beszélünk, a falakat pedig összenyitják. Ez egy félig lerombolt terület – magyarázta az üzletember, akinek egyébként nincs kifogása az egyenruhások fellépése ellen.

Bejöttek és igazoltattak bennünket. A hangjukat nem emelték fel, normálisan beszéltek velünk. Rendesen tették a dolgukat. Az ott tartózkodóktól kérték a papírjaikat, illetve azt, hogy utólag mutassák be. Természetesen megkérdezték, hogy miért tartózkodunk ott, mi pedig megmondtuk az igazat. Sportfelszerelést egyikünk sem viselt – fejezte be M. Richárd.

Az érvényben levő kormányrendelet értelmében a koronavírus-járvány miatt jelenleg a nagyközönség számára nem tarthatnak nyitva a sportlétesítmények, így a konditermek sem. Ha egy üzemeltető ezt megszegi, súlyos pénzbírságra számíthat.

További cikkek

Gyász

Édesanyja karjai között hunyt el az újszülött kislány

Horror

Gyomorforgató, mi került elő a férfi fagyasztójából, még a rendőrök is rosszul lettek

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Betiltották a kritikai fajelmélet oktatását Virginiában

likebalaton.hu

Különleges szálláshelyek a Balatonnál #2 – Malom a Lesence pataknál

origo.hu

Ezek a világ legfényűzőbb börtönei - galéria

magyarnemzet.hu

Floridai magánszigeten építkezik a budapesti közműholding vezetője

origo.hu

Megint eltűnhet egy népszerű, emblematikus állat

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Magunknak és sok mindenki másnak is csalódást okoztunk – Marguc

origo.hu

Ettől rettegnek az amerikai légitársaságok a koronavírus után

mandiner.hu

Hegedűs Anna (Transzparens Újságírásért Alapítvány): A szerb Blikktől a hvg címlapjáig: így terjedt az RTL álnéven jegyzett kritikája

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 19.: az Oroszlán megmutatja az igazságot, a Vízöntő jelet kap

nemzetisport.hu

Arsenal: közös megegyezéssel távozik a védő – hivatalos

origo.hu

130 éve született Oliver Hardy, a Stan és Pan-filmek népszerű színésze - galéria