Aktuális

Egyedül neveli beteg gyerekeit a végstádiumú rákkal küzdő édesanya – a kezelésekre sincs ideje eljárni mellettük

Bors

Létrehozva: 2020.12.06.

A rákos édesanya, Carrie egyedül viseli gondját két gyermekének. A lánya, Freya most hétéves, és egy olyan légzési rendellenességgel született, amely miatt számára a külvilág amúgy is nagyon kockázatos, de most, a vírus idején akár halálos is lehet. Carrie 15 éves fia, William pedig autista, így rá is folyamatosan figyelni kell.

A kétgyermekes brit édesanyának negyedik stádiumú rákja van, és a két, különleges nevelést igénylő gyermekét otthon kell tanítania, mivel a vírus miatt most nem mehetnek emberek közé. A lánya, Freya a légzési rendellenessége, míg William az autizmusa miatt.

A fiú, bár nagyon jó tanuló, és a helyi egyetemi órákra is eljár, a betegsége miatt nehezen érti meg, hogy nem érintkezhet más emberekkel, a húga és az édesanyja egészsége érdekében. 

A 47 éves édesanya egy olyan szervezet tagja, amely a speciális nevelési igényű gyerekeknek segít.

– Freya nem kaphatja meg a szükséges kezeléseket se otthon, se az iskolában. Egyelőre nem tudjuk, hogy mikor tudnak majd visszamenni tanulni – meséli az édesanya a Metro újságnak. 

Elveszik a jövőjüket

Bár az éesanya betegsége folyamatos figyelmet igényelne, nincs ideje magával foglalkozni, mert minden idejét a gyerekeinek szenteli. Amellett, hogy tanítja őket, és mindent metesz értük, a szervezetnek is próbál pénzt gyűjteni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek