Aktuális

Elképesztő! Postán érkezett a drog a balatonalmádi dílerhez - így bukott le

Police.hu

Létrehozva: 2020.11.12.

Jelentős mennyiségű kábítószerrel elkövetett kábítószer-kereskedelem elkövetésének gyanúja miatt folytatnak eljárást S. Angelika és társai ellen, számolt be róla a police.hu.

A gyanú szerint S. Angelika és élettársa Sz. Péter, valamint közös ismerősük Cs. Zsolt Budapesten kábítószerrel kereskedtek. Az anyagot Cs. Zsolt szerezte be Balatonalmádiban T. Ádámtól, majd a nővel és élettársával elosztották és árulták. T. Ádám a kábítószert feltehetően postán, levélküldeményként szerezte be.

Balatonalmádiban a rendőrök éppen bruttó 135 gramm heroin átadása közben fogták el Cs. Zsoltot és T. Ádámot.

A T. Ádám balatonalmádi és budapesti lakásán tartott kutatások során a nyomozók egy kilogramm marihuánát, három gombatelepet, szárított halucinogén gombát, ötven, feltehetően extasy tablettát és ötven, feltehetően LSD bélyeget, valamint a kábítószer szárításához és fogyasztásához szükséges eszközöket és 15 millió forint készpénzt foglaltak le. A gyanúsított vidéki lakásában tartózkodó testvére, T. Gábor elismerte, hogy a kábítószerek egy része az övé.

Cs. Zsolt fővárosi lakásában a rendőrök csekély mennyiségű kábítószergyanús anyagot, valamint a csomagoláshoz szükséges eszközöket foglaltak le.

S. Angelikát és Sz. Pétert - mivel információ volt arról, hogy fegyverrel rendelkezhetnek - a Terrorelhárítási Központ  műveleti egységének segítségével fogták el. A lakásban csekély mennyiségű kábítószergyanús anyagot, az értékesítéshez szükséges eszközöket és egy gáz- és riasztófegyvert találtak.

Mindannyiukat kábítószer-kereskedelem gyanújával hallgatták ki a nyomozók, egyben előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek