Aktuális

Egy gyógyult koronavírusos sokkoló vallomása: lassan egy éve szenved ezektől a szövődményektől

Bors

Létrehozva: 2020.11.08.

Cheryl Shepherd Burns és férje, Craig tavaly karácsonykor betegedett meg, amikor még semmit nem lehetett hallani a koronavírusról. 

A mentálhigiéniés szakember, Cheryl állítja, tavalyi, súlyos és akkor még rejtélyesnek tűnő betegsége óta nem jött rendbe teljesen. Nem ízlenek neki az ételek, más ízeket érez, mint megszokott, és erős végtagi fájdalmai vannak. Férje ugyanezeket a szövődményeket produkálja, ezért több vizsgálatot elvégeztek rajtuk. Azt mondták nekik, hogy az azóta már rengeteg fertőzöttet érintő koronavírus tünetei ezek, ám a szövődmények még tartanak.

Közzétette: Cheryl Shepherd Burns – 2019. április 28., vasárnap

Cheryl családjában tavaly Szenteste előtt szinte mindenki influenzaszerű tüneteket érzett magán, először a nő nevelt lánya lett rosszul. Később a munkahelyén már ő is arra panaszkodott, hogy nehezen tud nyelni, de még akkor sem gondolt semmi komolyra.

Egy nappal később már nyomást érzett a szívében, kapart a torka, folyt az orra. Két hétig nyomta az ágyat, egyre rosszabbodott az állapota, a tünetek még erősebbek lettek.

Január végén kezdett jobban lenni, majd megint visszaesett, állandó fejfájás kínozta, és égett a tüdeje. A röntgenfelvételek semmit nem mutattak, az orvosok is tanácstalanul álltak az eset előtt. Aztán kitört a koronavírus-járvány, és rejtélyes betegségük miatt Cherylt és férjét tesztre hívták. Először áprilisban, majd augusztusban tesztelték őket, és mint kiderült, koronavírussal fertőződtek meg tavaly karácsonykor.

Does anyone know anyone who can get a 13.3 pony for ride n drive. To start once ground is hard enuf please.. and...

Közzétette: Cheryl Shepherd Burns – 2019. február 20., szerda

A házaspár most arról beszél, hogy hiába gyógyultak ki a betegségből, még most is érzik a szövődményeket. A nő furcsa ízeket érez, elmondása szerint az eddig kedvenc ételének tartott csirkének záptojás íze van, a marhahúsnak pedig benzin. De ez is eltörpül amellett, hogy még mindig komoly ágyéki, csípőfájdalmak gyötrik, és továbbra is gyakran hasogat a feje, és kapar a torka.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek