Aktuális

Durva bántalmazás Tokodon: Kis híján levágta férje nemi szervét a nő, mégis a férfit csukják börtönbe

Bors

Létrehozva: 2020.11.12.

Apróbb viták minden házasságban előfordulnak, de az, amit egy tokodi házaspár művelt egymással, aligha nevezhető apróbb vitának: veszekedésük után ugyanis úgy nézhetett ki az otthonuk, mint egy mocskos mészárszék. Az egykori szerelmesek késsel estek egymásnak: a férj támadott, az asszony védekezett, de mindketten komoly sérülést okoztak végül egymásnak.

A férj még 2018 június 1-jén szabadult a börtönből, ahol azért csücsült, mert korábban is bántalmazta a feleségét. Mivel nem volt hova mennie, első útja a börtönből mégis a nejéhez vezetett, aki az előzmények ellenére befogadta őt a tokodi házába. A férfi nem hazudtolta meg sem önmagát, sem a rá korábban kiszabott büntetés jogosságát:rövid idő elteltével ismét bántalmazta, terrorizálta az asszonyt, aki inkább elköltözött otthonról, de azért rendszeresen látogatta a férjét.

Sőt, nem csak látogatta, el is látta: 2019. február 24-én ételt, dohányt és alkoholt vitt neki, de összevesztek, a részeg férfi pedig hálából az ellátményért ököllel többször megütött és egy késsel a lábán és a csípőjén több helyen is megszúrta a nőt.

Ez is érdekelheti

Magassarkúval végezte ki feleségét gyermekeik szeme láttára a feldühödött férj

Öngyilkosságnak álcázta gyönyörű 17 éves barátnője megölését a fiú – szakítás miatt 13-szor szúrta meg - 18+

Kamera rögzítette: Brutálisan megkéseltek egy biztonsági őrt, miután az azt kérte, vegyenek maszkot

A halálra rémült sértett kiabált és persze kérte a férjét, hogy hagyja abba a bántalmazását. Mivel ez nem történt meg, az asszony védekezésképpen magához vett egy kést, és azzal többször is visszaszúrt.A férjét a lábán, a karján és a nemi szervén szúrta meg, aki ettől végre elgyengült és azt mondta, hogy „hagyják abba”. A bántalmazott nő legalább tíz szúrt sérülést szenvedett el a fartájon és alsó végtagokon.

A férfi erőszakos többszörös visszaeső, a bíróság többek között a házastársa sérelmére elkövetett testi sértés miatt, mint különös visszaesőt ítélte el. Két év fegyházbüntetést kapott - írta meg a tatabanyaitorvenyszek.birosag.hu.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek