Aktuális

Bármelyik férfi fizetne érte: milliókat költött külsejére, hogy élő Barbie babának nézzen ki – szexi fotók

Bors

Létrehozva: 2020.11.03.

Az első cseh Barbie címet viseli magán az a húszéves Gabriela Jiráčková, aki gyerekkorában arról álmodott, hogy egyszer úgy fog kinézni, mint egy hercegnő.

Kinézete miatt az iskolában sokat csúfolták, ezért már 13 évesen elkezdte sminkelni magát. Öt évvel később, énekes előadásaival keresett pénzéből végül megcsináltatta melleit, ám rögtön rá is jött, hogy

ez még nem elég.

Tucatnyi plasztikai beavatkozása mellett idén még hatalmasabbra műttette melleit, és közösségi oldalait azóta is elárasztja elképesztően szexi fotóival.

Nem tagadom, hatalmas inspirációt ad számomra a baba, de a megjelenésnél itt sokkal többről van szó. Barbie számomra a motivációt jelenti, hogy minden lány elérhesse az álmait – véli a fiatal nő.

Mint mondja, három év alatt körülbelül 35 ezer angol fontot, azaz több mint 14 millió forintot költött szépészeti műtétekre. Jiráčková szerint minden elköltött pénze megéri azt, amivé válik az idők során.

Ez is érdekelheti!

Hogy mi? Péniszét is bizarr kezelésnek vetette alá az élő Ken baba – videó

Élő Barbie baba lett Labancz Lillából, csak egy csipkés bugyi takarja formás popsiját – Fotó

A cseh Barbie-hasonmásnak hipersebességgel gyarapszik a követőszáma Instagramon, emellett persze a különböző kozmetikai cégek felkérései is, amelyek Jiráčkovával reklámoztatnák termékeiket. A nő állítása szerint sajnos olyan kéretlen ajánlatok is érkeznek tucatjával, amelyekben őt akarják megvásárolni a férfiak.

Körbe akarom utazni a világot, hogy minden olyan lánynak inspirációt adhassak, akik egész életükben arról álmodtak, hogy hercegnők lehessenek

– mondta Jiráčková.

Furcsa célja mögött nemes szándék is lapul: a fiatal nő egy alapítványt is létrehozna azon gyerekek számára, akiket szóban bántalmaznak társaik, miközben nincs lehetőségük lelki épségük védelmére.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek