Aktuális

Az utolsó lehelletéig dolgozott a koronavírus frontvonalában a végstádiumú rákbeteg nővér

Bors

Létrehozva: 2020.11.15.

Családtagjai, egykori betegei hálás szívvel gondolnak vissza Nicola Powellre, aki távozott az élők sorából. A csinos ápolónő mindössze 46 évet élt.

A newporti Royal Gwent-kórház szomorúan jelentette be, hogy rákbetegségben elhunyt a sokak által szeretett ápolónővére, Nicola Powell, aki tizenöt évig fáradhatatlanul dolgozott kötelékükben. 

A Wales Online emlékeztet rá: amióta a vírusjárvánnyal küszködik a világ, a kedvelői által Nikkinek becézett szőke nővér pluszmunkát vállalt, tudniillik mindenkin segíteni óhajtott.

Egyik hozátartozója elújságolta, miközben embertársai iránti jóságából, önfeláldozásából fakadóan jószerével pihenés nélkül járt be a kórházba, nem figyelt a saját egészségére.

Utólag aztán kiderült, hogy krónikus kar- és hátfájdalmakkal küszködött. S miután távozott az élők közül, megállapították, hogy a rákbetegeség egy különleges fajtája vette el az életét. Nicola Powellnek megadatott az öröm, hogy láthatta az unokáját. 

Isla-Rose Powell ugyan nem tudta, hogy a halállal harcoló nagyinak már nincs esélye, de az utolsó látogatáson igen sokáig ott üldögélt az ágya mellett, és így búcsúztak el egymástól.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek