Aktuális

Álmában érte a halál a kétéves mandulagyulladásos kislányt – a család válaszokat akar

Bors

Létrehozva: 2020.11.09.

Vajon az orvosok hibáztak?

Forrás: Crowdfunder

Borzalmas csapás ért egy walesi családot: elvesztették kétéves kislányukat, Wyatt Rose Wheelert. A Duffrynban élő család legkisebb tagja csütörtök este elaludt, és már soha többé nem ébredt fel. A kislánynál két nappal a halála előtt mandulagyulladást állapítottak meg, és úgy tűnt, jól reagál az antibiotikumra.
Annyira váratlan volt. Szerdán úgy tűnt, csak megfázott. Szipogott és nehezen kapott levegőt. A szülők kórházba vitték, ahol azt mondták, valószínűleg mandulagyulladása van – mesélte a család egyik barátja, Ellie Daniel a Wales Online-nak. A gyermek szülei, Sean és Laura hazavitték a kislányt, aki a gyógyszeres kezelés miatt sokat aludt, de úgy tűnt, javul az állapota. Péntekre virradó reggel mégis életét vesztette.

Ellie most a Crowdfunder nevű weboldalon kezdett adománygyűjtésbe, hogy így segítsen a szülőkön. Sean és Laura jogi útra akarják terelni az ügyet, válaszokat akarnak, hogy miért kellett elveszíteniük legkisebb lányukat – de emellett Wyatt két 12 éves nővéréről is gondoskodniuk kell.

Ez is érdekelheti!

Négy évig nyugtatták az orvosok, hogy csak aranyere van – a kétgyermekes anya végül belehalt a rákba

Az éjszakai ügyelet azzal hajtotta el az édesanyát, nincs semmi baj – négyéves kisfia másnap reggelre meghalt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek