Aktuális

A szexuális zaklatással vádolt David Villa: Hazudik a drága!

Bors

Létrehozva: 2020.11.26.

Szexuális zaklatással gyanúsítja a spanyol focista David Villát egy Puerto Ricó-i hölgy. A csatár persze tagad.

Forrás: AFP

Skyler Badillo már hónapokkal ezelőtt is arra pa­naszkodott, hogy a világbajnok labdarúgó, David Villa, aki 2014 és 2018 között a New York City FC-ben futballozott,

állandóan taperolta, markolászta, több ajánlatot is tett neki, miszerint az ágyába akarja vinni.

A Long Island Egyetemet végző fiatal lány most ismét megvádolta a futballistát a The Athletic című lapnak adott interjújában.

– A nyári panaszomat megismételtem a klub vezetőinek, akik azt válaszolták, sem 2018-ban, sem idén nem hiszik el azt, amit Villa ellen felhozok – nyilatkozza Badillo kisasszony, aki a válogatott focista zaklatása miatt elhagyta a New York-i klubot, már nem tevékenykedik a futballisták mellett.

A csinos hölgy már harmadszor kért hivatalos vizsgálatot Villa ellen, aki egykoron az FC Barcelona mezét is hordta. Badillo részletesen elmondta a lapnak: megtörtént, hogy Villa az irodájában hátulról „támadta” le, fogdosta, miközben ledér dolgokat suttogott a fülébe.

– Alig tudtam szabadulni tőle. Az esetről értesítettem Kevin Christen edzőt, aki úgy reagált, hogy ezeket a dolgokat nem kell túl komolyan vennie egy nőnek – panaszkodott.

– Egy másik alkalommal azt kérdezte tőlem, elmennék-e vele egy buliba, és hogy milyen italt vásároljon. Azzal utasítottam el, hogy az életkorom miatt alkoholt nem fogyaszthatok, és különben is, elegem van a zaklatásából.

Badillo kisasszonyt a klub vezetése már arról értesítette, hogy ezúttal sem hajlandó vizsgálatot indítani egykori labda­rúgójának ügyében.

– Arra kérem a sajtót és a szurkolókat, hogy ne üljenek fel a híreszteléseknek, mert Skyler Badillo kitalálta az egészet. Hazudik a drága! – reagált David Villa.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek