Aktuális

A nap lúzere: Úgy be volt nyomva az autótolvaj, hogy még a motort is elfelejtette beindítani, de azért így is balesetet okozott

Bors

Létrehozva: 2020.11.10.

Kocsit akart lopni egy részeg fiatal Poprádon, azonban olyannyira be volt rúgva, hogy még a motort is elfelejtette beindítani. Balesetet azonban még így is tudott okozni.

Forrás: Pexels.com

A mindössze 20 éves, és igencsak részeg fiatal nagy tervekkel sétált oda egy parkoló kocsihoz Poprád egyik járásában: úgy gondolta, hogy ellopja az autót, amivel aztán majd nyugodtan hazahajt. A kocsi feltörése még simán is ment, az autó ablakát ugyanis egyszerűen betörte egy hatalmas téglával.  Azonban az alkohol, ami olyan bátorrá tette korábban, ekkor már hátrány lett, mivel annyira részeg volt, hogy a nagy autólopás közben csak a kéziféket engedte ki, viszont a motort már elfelejtette beindítani.

Ez is érdekelheti

10 perccel a rablás után elkapták a kaposvári késest – el sem hiszi, mivel töltötte ezt az időt – videó

Suttyó és lúzer is: dupla záróvonalon előzött, csak hogy épp egy civil rendőrt – videó

Igazi gengszterek: mesenézés közben, a tévé mögül és a szekrényből rángatták elő a körözött érdi bűnözőket - Videó

Azért arra ebből a csekély erőből is futotta, hogy balesetet okozzon: a guruló kocsival ugyanis egyenesen egy árokba gurult. Ez mondjuk nem volt éppen meglepő, miután a kiérkező rendőrök alkoholteszt végeztettek a fiatal férfival, az eredmény pedig pozitív lett: 2,5 ezreléket állapítottak meg a szervezetében - írta a Paraméter, ezen kívül pedig még jogosítványa sem volt, miután egy hasonló húzása miatt 2023-ig eltiltották a vezetésétől.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek