Aktuális

A legkegyetlenebb fekete angyal: 17 csecsemő meggyilkolásával és további 16 gyilkossági kísérlettel vádolják az ápolónőt

Bors

Létrehozva: 2020.11.12.

Újra a bíróság elé állt Lucy Letby, akit több csecsemő meggyilkolásával és további gyilkossági kísérletekkel vádolnak.

Harmadszor áll bíróság elé a 2015 és 2016 között elkövetett csecsemőgyilkosságok miatt Lucy Letby, aki a Countess of Chester Kórházban követhetett el bestiális tetteket. A 30 éves nőt először 2018-ban vették őrizetbe, amikor a rendőrség nyomozást indított, mert a kórháznak gyanús lett a 2015 márciusa és 2016 júliusa közötti magas halálozási szám. Egy jelentés szerint a csecsemőknél haláluk után szokatlan foltokat vettek észre a karjukon és a lábukon, de a halál okát nem sikerült megállapítani.

Children's nurse, 30, is charged with murdering eight babies

Lucy Letby first arrested by Cheshire Police back in 2018 over deaths at hospital Chester University graduate was re-arrested over same alleged offences in 2019 Nurse's friends said at the time the 'kind-hearted' neonatal nurse was innocent Letby, 30, is charged with eight counts of murder and 10 of attempted murder A children's nurse has tonight been charged with the murders of eight babies.

Paul Hughes, a cheshire-i rendőrség nyomozója azt mondta,
Több mint három év telt el azóta, hogy vizsgálatot indítottunk számos csecsemőhalál ügyében a kórházban. Ebben az időszakban egy elkötelezett nyomozócsoport keményen dolgozott ezen az összetett és érzékeny ügyön annak érdekében, hogy azonosítsa, mi vezetett a csecsemők szörnyű halálához.2018-ban letartóztattak egy egészségügyi szakembert nyolc csecsemő meggyilkolása és hat csecsemő gyilkossági kísérlete miatt, de a további vizsgálatokig felfüggesztették a büntetését. 2019-ben három további csecsemő meggyilkolásával vádolták meg. Később a vizsgálatot kibővítették 17 csecsemő halálára és 16 gyilkossági kísérletre – magyarázta a Daily Mailnek Paul Hughes.

Ez is érdekelheti

Megölte Árpádot a kanadai fekete angyal

Áldozatával pózolt az olasz fekete angyal

Megölte az ápoló orvos barátnőjét, mert azt hitte, megfertőzte koronavírussal

A nő egyik barátja a vádak ellenére igazi ápolónőnek nevezte Letbyt.
Őszintén szólva, még mindig nem hiszem el. Lucy a légynek sem tudna ártani. Lucy azt a munkát végezte, amiről mindig álmodott, Elhivatottnak és profinak ismertem.Egy szomszéd pedig így nyilatkozott:

Nem tudok mást mondani róla, mint amit mások. Kedves nőnek tűnt, felfoghatatlan amivel vádolják.Az egyik szomszéd azt is elárulta, hogy Lucy nagyon karrierista volt és gyakran jótékonykodott.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek