Aktuális

Mozgásképtelenre rúgdalták a haverjai, majd a nádasba húzták megfagyni a Csongrád megyei férfit

Bors

2020. október 24. szombat 19:00

Kis híján a saját ismerősei gyilkoltak meg egy férfi Csongrád-Csanád megyében: miután szilánkosra tört combbal mozgásképtelenné tették, egy elhagyatott nádasba vonszolták a fagyban, ahol meg is halt volna, életét csupán a szerencsének köszönheti.

A férfi délelőtt tért be abba a kocsmába, ahol alapjáraton dolgoznia kellett volna, ehelyett inkább inni kezdett. Délutánra már alaposan berúgott, és dolgozni ugyan nem dolgozott, helyette mindenkivel kötekedett a vendéglőben.

A viselkedése már olyan kellemetlenné vált, hogy a pultos és egy másik vendég is megkérte, hogy inkább menjen haza. A férfi azonban ehelyett egy rövid cigiszünet után tovább akart vedelni, mire a vendég férfi bedühödött, ütni kezdte, fellökte, és olyan erővel rúgta a combját, hogy az egyrészt szilánkosra tört, másrészt pedig még az izma is leszakadt, így teljesen mozgásképtelenné vált, és csak feküdt a pult előtt. Mégsem hívtak mentőt, mi több, mikor a verekedő férfi rokona megérkezett, a pultos csak annyi kért, hogy tüntessék el a magatehetetlen áldozatot a kocsmából. 

A két férfi - annak ellenére, hogy a hőmárséklet igencsak fagypont körül volt - ezért egyszerűen kivonszolta áldozatát a kocsma elé, és ott egy padra ültették a férfit, akinek ekkora már olyan fájdalmai voltak, hogy sem ülni, sem feküdni sem tudott. Mentőt azonban még ekkor sem hívtak hozzá, inkább fogták magukat, és még hátrébb cipelték, hogy ne szúrja a szemét a kerti budiba igyekvő vendégeknek, és a nádas széléhez hajították, majd pár kör után hazamentek, és teljesen magára hagyták.

A fájdalmak közt kínlódó férfi ekkor már sem kiabálni, sem kúszni nem tudott, a hőmérséklet pedig egyre csak csökkent, így esélye sem volt a menekülésre, életét pedig vélhetően csak a szerencsének és egy vizelő embernek köszönheti:

az egyik vendég ugyanis a budi helyett a nádast választotta, és amikor pisilés közben észrevette a haldokló bajbajutottat, azonnal segítséget kért.

A férfi ekkor már tényleges életveszélyben volt, életét csak sürgősségi műtéttel és kezeléssel lehetett megmenteni, és - bár életben maradt - maradandóan károsodott. A verekedő, a rokona és a pultos csütörtökön állnak bíróság elé, ahol emberülési kísérlet miatt kell felelniük. 

További cikkek

Kellemetlen

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

Baleset

Két mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre: Szörnyű tragédia történt Bács-Kiskun megyében

Ez is érdekelhet

life.hu

Váratlan fordulat! Mégsem Szilágyi Gerda írta a megdöbbentő sorokat?

metropol.hu

Kétségbeesetten kér segítséget Tibor! A budapesti férfi féltve őrzött kincsét lopták el betörők

she.life.hu

Búcsú attól a nőtől, aki melletted voltam

magyarnemzet.hu

Kínos magyarázkodásba kezdett Karácsony Gergely + videó

boon.hu

Hajléktalanná vált a két miskolci mentős (videóval)

origo.hu

Négyszázezer euróért árvereztek el egy ritka 20 dukát névértékű érmét

vg.hu

Modern fegyvereket kérnek Moszkvától az ukrán szakadárok

mandiner.hu

Márki-Zay Gulyás Mártonról: Ő nyíltan meleg, és szerintem kommunista. Nagyon szeretem!

borsonline.hu

Döbbenet: Imrét újraélesztés közben akarta félrelökni egy vásárló, mert nem fért oda a tejhez

origo.hu

Elszaladt egy raklap térkőért a tüzépre, az autójától mindenkinek elakadt a lélegzete

origo.hu

Mozikban Mel Gibson és Sean Penn régóta várt filmje - videó