Aktuális

Újabb adományokkal segít a Gattyán Alapítvány – 60 gyermekotthont támogatnak

Bors

Létrehozva: 2020.05.07.

Sportolási lehetőséggel, országosan 60 Teqball asztallal segíti a Gattyán Alapítvány a gyermekotthonokban élőket.

– Ha olyan sztárfocisták, mint David Beckham, David Luiz vagy éppen Neymar Junior örömmel teqballozik akár most is, a kényszerű bezártság idején, akkor bízom benne, hogy az itt élő fiataloknak is izgalmas kikapcsolódást nyújt majd ez a játék – fogalmazott Gattyán György, a Docler cégcsoport alapító-tulajdonosa, a Teqball társalapítója Székesfehérváron, ahol Révész Máriusszal, az Önkéntességet és Adományozást Koordináló Akciócsoport vezetőjével közösen átadták a 60 darab teqball asztalból álló felajánlás egyikét a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Szolgálatnak.

A Teqball egy magyar találmány, amely alig pár év alatt meghódította a világot. Sztárfocisták, világbajnok, BL győztes csapatok is használják a mindennapi felkészülésükben. Biztonságos, hiszen nem igényel fizikai kontaktust, és rendkívül hasznos a technikai tudás, a koncentrációs készség, valamint az állóképesség fejlesztéséhez.

A Gattyán Alapítvány az akciócsoport közreműködésével a koronavírus-járvány kezdete óta mintegy félmilliárd forint értékű adományt – többezer maszkot,1000 laptopot, száraz élelmiszert, játékokat és jelentős pénzadományt – juttatott el kórházaknak, idős- és gyermekotthonoknak, illetve a digitális oktatásban résztvevő diákoknak. Az alapítvány célja a mostani felajánlással, hogy az érettségi után a fiataloknak a sportolásra, egészségük megőrzésére is legyen lehetőségük.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek