Aktuális

Tragédia Tokodon – Családi összejövetel után bicskával ölt a feleség

L. B.

Létrehozva: 2020.04.21.

Megtörten, a könnyeivel küszködve áll a szülei házában ifjabb Molnár Ferenc. A mellette lévő hatalmas vértócsa jelzi: egy nappal korábban pontosan ott oltotta ki édesapja életét az anyja.

Forrás: Móricz István

Előzetes szóváltás után, még a közvetlen családtagok számára is érthetetlen módon szíven szúrta férjét egy bicskával a Komárom megyei Tokodon lévő albérletükben D. Eleonóra. Miközben a családfő a gyermeke kezei között a haláltusáját vívta, az 54 éves asszony megpróbált elszökni.

– Gyakran veszekedtek, a legapróbb dolgokon is képesek voltak összeugrani. De azt senki nem gondolta, hogy idáig fajul a helyzet – mondta a Borsnak a házaspár 20 éves fia, ifjabb Molnár Ferenc, aki elsőként szembesült a történtekkel, miután visszament a szülői házba. Testvéreivel ugyanis két órával a gyilkosság előtt még a szülőknél voltak. Mint a fiatalember elmondta, akkor még semmi szokatlant nem látott rajtuk. A férjgyilkos asszony tette után a hatóságok helyett a nagyobbik lányát tárcsázta.

– Annyit láttam amikor beléptem a lakásba, hogy az előszobában anyánk rajta fekszik édesapánkon. A kezei a mellkasán voltak. Amikor ordítva azt kérdeztem mit csinál, csak véres fejjel felnézett. Nem tudjuk, hogy végezni próbált-e magával, de egy szúrás volt a hasánál. Apa szörnyű állapotban volt, rengeteg vért veszített akkorra. Próbáltam szóval tartani, de csak hörgött, majd elcsendesült – emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra könnyes szemmel Ferenc.

Időközben az anyja váratlanul kilógott a házból, a kiérkező rendőrök már a hátsó kertben bukkantak rá. A gyerekük szerint a bizonyítékokat próbálta eltüntetni.

– A rózsaszín felsőjét, egy marék gyógyszert és a pénztárcáját is eldobta – mondta Ferenc. Az 52 esztendős családfő életéért két és fél órán át küzdöttek, még mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, de nem tudták megmenteni.

– Miután bilincsbe verték az anyámat, mondtam, hogy rám se merjen nézni. Megölte az apámat, innentől kezdve nincs miről beszélnünk. Még azt sem akarom, hogy a börtönből levelet küldjön! Nekem és a többi testvéremnek is örökre megszűnt létezni. Az édesapámmal együtt az anyámat is örökre elvesztettem – tette hozzá remegő hangon Ferenc.

A férfi ottjártunkkor éppen pakolta ki a házat. Azt tervezi, az összes ruhát elégeti, hogy a fájó emlékek hamuvá váljanak. Közben pedig elmondta, bő tíz éve Eleonóra megszúrta a legidősebb bátyját, amit akkoriban három hónap börtönnel megúszott. Az áldozata akkor a csodával határos módon életben maradt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek