Aktuális

Tragédia - Saját otthonában, holtan találtak rá a mentősök a koronavírusos, 29 éves kórházi ápolóra

Bors

Létrehozva: 2020.04.09.

Az ajtót is nyitva hagyta a mentősöknek Rebecca Mack, aki azelőtt a helyi kórházban, az első vonalban harcolt a koronavírus ellen.

A nő anyja azt mesélte, hogy lánya vasárnap este hatkor jobban érezte magát. Ekkor beszélte vele utoljára.

Négy órával később, amikor újra kereste a lányát a nő, már nem válaszolt a hívásra. Marion, azt hitte, lánya már biztosan alszik.

Közzétette: Rebecca Mack – 2019. május 8., szerda

Kicsit korábban Rebecca felhívta a mentősöket és elmondta nekik, hogy azonnal jöjjenek érte, az ajtó nyitva hagyja, mert nem lesz ereje már fogadni őket. De amikor kiértek hozzá, a nő már meghalt.

Ez szörnyű! Ő volt a szemünk fénye. Nem tudok nélküle tovább élni – mesélte zokogva Rebecca anyja.

Közzétette: Rebecca Mack – 2017. december 5., kedd

Rebecca a Newcastleben található Royal Victoria Kórházban dolgozott, itt a daganatos gyerekeken segített a fiatal nő. Később már koronavírusos betegeket ápolt Rebecca, itt kaphatta el ő is a vírust. Anyja szerint már kicsi korában is ápoló akart lenni a 29 éves nő.

Mindenki maradjon otthon! Azt hiszed, téged nem érhet utol a vírus. Mi is ezt hittük, hogy a családunkat sosem bánthatja a COVID-19. Ez a vírus sokkal fertőzőbb, mint ahogy gondoljuk. Nem akarom, hogy más is átérezze azt amit most én – mesélte a nő.

Közzétette: Rebecca Mack – 2014. május 4., vasárnap

Az elhunyt fiatal nő barátnője a következőket írta a Facebookon: Őszinte, meleg szívű, odaadó volt. Keményen dolgozott és büszke volt a családjára.

via

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek