Aktuális

„Tömve van, mint a heringek!” – csütörtök reggel is zsúfoltság van a BKK járatain

Bors

Létrehozva: 2020.04.02.

Járatsűrítést ígértek a szerda reggeli káosz után, de a BKK oldalán megjelenő kommentek szerint csütörtökön sem teljesít jobban a BKK. Beszámoló a fővárosból.

Forrás: Vitézy Dávid Facebook Oldala

Mint arról tegnap a Ripost is beszámolt, szerda reggel teljes volt a káosz a fővárosban: a BKK megváltozott, szombatihoz hasonló menetrendje ekkor lépett életbe, a járatritkítások pedig tömött közlekedési eszközöket eredményeztek és felbőszült, saját egészségüket joggal féltő utasokat.

Többen Karácsony Gergely főpolgármestert okolták a kialakult helyzetért. Ő szerda délután Facebook-posztban ismerte el a hibát, és jelezte, hogy utasította a BKK-vezérigazgatót, hogy sűrítsék a járatokat.

„... további járatsűrítésekkel vegyék elejét hasonló jelenségeknek és az utasok egymástól kellő távolságra tudjanak utazni a közösségi közlekedésben” – írta a főpolgármester.

Mindez azonban nem sikerült! Csütörtök hajnalban újra elképesztőbbnél elképesztőbb történetekben számolnak be a fővárosiak utazásaikról a BKK oldalán. Több járaton újra tömegek vannak, ma sem tudják tartani a megfelelő távolságot egymástól az emberek. Kinek a felelőssége ez?

„Jó lenne ha felfogná a ”fő„ polgármester, hogy csak a foteljében van minden nap karácsony, az emberek nem kérnek ajándékba semmilyen koronát. Na igen, és az 1-es villamossal is reggel 6-8 között járnak dolgozni, ahol most is kb 50 cm az emberek között a távolság

„Tömeggyilkos BKV, a ma reggeli állapot 24-es villamos 5 óra 15-kor a Golgota téri megállóban tömötten érkezett, persze késve. A M3-as metró ma sem volt üres, sőt jócskán meg volt tömve”

Ma sem jobb a helyzet!

„A 85-ös ugyanúgy 20-25 percenként jár, hol a sűrített járatszám? És tömve van, mint a heringek!

„Kedves BKK, egy újabb nap telt el és bár 21–30 percet kell várnom a megszokott 2-3 perc helyett, de legalább tömve van minden már 5-kor is.”

(Ripost)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek