Aktuális

Születésnapja alkalmából brutálisan megtépette kutyájával a csinos lányt a Tinderen megismert párja

Bors

Létrehozva: 2020.04.27.

A 31 éves brit Lucy Jackson-Stifanese a Tinderen ismerkedett össze  Ben Robertsonnal, akivel egy hónap után össze is költöztek. A nő eleinte észre se vette, hogy a férfi teljesen leuralja és korlátozza őt. Végül azon kapta magát, hogy családon belüli erőszak áldozata lett belőle. Kapcsolatuk harmadik hónapjában csattant el az első pofon, amit sorozatos bántalmazások követtek.

A nő titokban utánanézett a rendőrség álltak közzétett bántalmazók listájának, melyen Robertson is szerepelt. Ezután felvette a kapcsolatot egy rendőrrel, hogy többet megtudjon arról, mit követett el a partnere, ám a tiszt csupán annyit mondott neki:

– hagyd el most azonnal, különben meg fogsz halni!

A férfi agressziója végül olyan brutális mérteket öltött, hogy Robertson valóban majdnem kivégezte barátnőjét a lány születésnapján.

Jackson-Stifanese meg szerette volna látogatni a szüleit, hiszen eddig minden évben egy közös ebéddel ünnepelték a születésnapokat. A férfinek ez azonban nem tetszett, ezért ráuszította a kutyáját a nőre, ami kis híján széttépte áldozatát. 

Mint kiderült, Robertson négy nőt bántalmazott brutálisan Jackson-Stifanesen kívül, és kétszer ítélték már börtönbe súlyos testi sértésért. A fiatal lány aki életeve végéig magán fogja hordozni a támadás hegeit, közétette a bántalmazás után róla készült fotókat, hogy felhívja a figyelmet a családon belüli erőszakra, és erőt adjon sorstársainak kilépni a gyilkos kapcsolatból. 

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek