Aktuális

Milliókkal többet keres a karantén alatt a fiatal szexmunkás, pedig nem is találkozik a kuncsaftjaival

Bors

Létrehozva: 2020.04.10.

Egy hónap alatt több mint 11 millió forintnyi fontot keresett egy 23 éves egyetemista, aki sugar babyként igyekszik kiegészíteni a keresetét.

A fiatal nő, aki csak Shereneként mutatkozott be, több ezer fontot keres azzal, hogy gazdag magányos férfiakkal csetel esetleg videohívásban beszélget.

Sugar baby makes £28,000 from husbands revelling in secret lockdown cam sessions

A student working as a sugar baby has more than doubled her income since the coronavirus lockdown began as men cooped up inside pay thousands of pounds to chat with her online. Sherene [not her real name] is plied with expensive shoes, perfumes and UberEats cards by her numerous sugar daddies, who also finance her life as a student with cash transfers.

Az Egyesült Királyságban a szexmunka bizonyos keretek között legális, ám a koronavírus-járvány ezt az ipart is az elsők között tette tönkre. A fiatal lány azonban online folytatta munkáját, ráadásul egy videohívásért most jóval több pénzt tud elkérni, mint amikor személyesen ment el randevúzni a kuncsaftjaival. Sokan ugyanis nagyon nehezen viselik a karantént, és szinte bármit megadnak azért, hogy ha csak online is, de társaságot találjanak maguknak. Sherene ügyefelei között jócskán akadnak házasok is, akik élvezik a tiltott videóbeszélgetéseket. 

– Van egy férfi, aki rendszeresen járt hozzám, ám a koronavírus miatt az együttlét most nem megoldható. Felkeresett, hogy ha máshogy nem, akkor az interneten szeretné velem tartani a kapcsolatot, én pedig örömmel álltam a rendelkezésére. Mint kiderült, nem ő az egyetlen, aki hajlandó sokkal többet fizetni azért, hogy egy-egy órát rájuk szánjak akár csak így, videóban – nyilatkozta a fiatal történészhallgató.

Sherenet nem csak pénzzel támogatják ügyfelei, luxus ajándékokkal is elhalmozzák. Vannak aki drágábbnál drágább parfümöt küldenek neki, sokat pedig a legdivatosabb fehérneművel kedveskednek a fiatal lánynak. 

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek