Aktuális

Két év börtönre ítélték a színészt, mert azt mondta az exfelesége nemi szervéről, hogy sós hal szaga van

Bors

Létrehozva: 2020.04.20.

Forrás: YouTube

Komoly bajba került egy szappanopera-színész, miután exéről igencsak megalázó dolgokat nyilatkozott egy netes műsorban. Az indonéz Galih Ginanjart még 2019 júniusában hívták meg egy YouTube-műsorba beszélgetni, ahol rákérdeztek a szintén színész Fairuz A Rafiq-kal kötött, majd 2015-ben véget ért házasságára is.

A szappanopera-sztár nem nagyon válogatta meg a szavait: elárulta többek közt, hogy jellemzően negyed óráig tartott köztük egy-egy együttlét, volt felesége nemi szervének pedig mindig sózott hal szaga volt. Ez utóbbi kijelentésre hatalmas nevetés tört ki a felvétel közben - később azonban már koránt sem voltak ilyen vidámak a résztvevők, amikor megkapták a bírósági idézést.

A színésznő nem csak volt férjét, de a műsorvezetőnőt, valamint annak feleségét is beperelte (ők a tulajdonosai ugyanis a YouTube-csatornának, ahol megjelent a kínos beszélgetés). Mindhárman hat-hat év börtönt kockáztattak. A most meghozott ítélet értelmében Galih Ginanjar két év négy hónapra kerül a rácsok mögé, míg a műsorvezetőnő egy év négy hónapot, férje pedig egy év nyolc hónapot kapott - írja az Oddity Central.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek