Aktuális

Így fogott kezet Orbán Viktor a koronavírus-járvány idején – videó

Bors

Létrehozva: 2020.04.11.

Szombaton Kiskunhalason tartott ellenőrzést Orbán Viktor miniszterelnök – írja a <a href="https://ripost.hu/politik/insider/europa-legmodernebb-mobil-jarvanykorhazat-kereste-fel-orban-viktor-kiskunhalason-video-2370660/#" target="_blank">Ripost</a>.

Szombaton Kiskunhalason tartott ellenőrzést Orbán Viktor miniszterelnök, ahol megtekintette a mobil járványkórházat, egy védőruha-varróüzemet és a városi kórházat; tapasztalatairól ezúttal is a Facebook-oldalán közöl videókat – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A kiskunhalasi mobil járványkórház rekordidő, mindössze két és fél hét alatt épült fel – jelentette a kormányfőnek Tóth Tamás vezérőrnagy, akciócsoport-parancsnok, a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka, hozzátéve: jelenleg nincs ennél modernebb ilyen típusú kórház egész Európában.

Harmincegyedik nap. Kiskunhalasi Semmelweis Kórház // Day thirty-one. Kiskunhalas Semmelweis Hospital

Harmincegyedik nap. Kiskunhalasi Semmelweis Kórház // Day thirty-one. Kiskunhalas Semmelweis Hospital

Posted by Orbán Viktor on Saturday, April 11, 2020

Orbán Viktor felkeresett egy konténerüzemet, ahol az általában egyenruhákat varró női rabok most átálltak látogatói védőruhák gyártására.

A városi kórházba előzetes bejelentés nélkül érkező kormányfő meghallgatta az intézményt vezető orvosok beszámolóját az ott folyó járványügyi védekezésről, az ellátás tárgyi és személyi feltételeiről, a járványkórházzal való együttműködésről.

(Ripost)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek