Aktuális

Igaz, a koronavírus miatt elmaradt a buli, mégis megható ajándékot kapott Körtvélyessy Zsolt L.L. Juniortól és nejétől

Bors

Létrehozva: 2020.04.22.

79 éves lett Körtvélyessy Zsolt, a színész hatalmas bulit akart tartani, de járvány sajnos közbeszólt. De Junior és neje, Kinga így sem felejtette el a nevezetes napot.

– Idén csendesen telt az ünnep, a feleségemmel kettesben voltunk otthon. A lányom, Kinga azonban mégis meglepett, ugyanis Lacival együtt egy tortát csempésztek az ajtónk elé. Igazán figyelmesek voltak, mert korábban Lacival beszélgettünk az órákról, és volt egy, amire nagyon régóta vágytam, az is ott volt a torta mellett. Persze, a legnagyobb ajándék az, hogy hamarosan nagypapa leszek – mondta a Jászai Mari-díjas színész.

A férfi büszkén mesélte, hogy lánya, Kinga egy kislányt hord a szíve alatt.

– Én valahogy tudtam, hogy lányunokám lesz, a neve pedig nagyon szép, a Lili jó választás volt. Nagyon várom már, hogy a kezemben tarthassam, ez éltet. Tudom, hogy ezért most hatványozottan vigyáznom kell magamra, vagyis magunkra, a feleségemmel együtt, hogy minél tovább a kis Lili életének részesei lehessünk.

Nem titok, nem vagyok már húszéves, és még ha úgy is érzem magam, és olyan erőben vagyok néha, az évek elrepültek. A korom miatt veszélyeztetett vagyok a vírushelyzetben, szóval nem megyünk sehova – mesélte Körtvélyessy Zsolt.

A Blikk megkereste Kingát, aki elmesélte, milyen a kapcsolata a szülőkkel.

– Mindennap beszélünk telefonon, de hetente egyszer elmegyek hozzájuk, és betartva a szükséges távolságot, beszélgetünk egy kicsit. Még a házba se megyek be. Látják, ahogy nő a pocakom, és a legfrissebb ultrahangképeket is mindig küldöm a szüleimnek. Jó, ha így is, de legalább látom őket, és remélem, hogy ősszel majd apu és anyu is a kezében tarthatja Lilit – nyilatkozta Kinga.

– Most van egy kis időm, végre tudok pihenni, hiszen nyugalom van. Jut idő arra is, hogy magamra figyeljek, nem kell kapkodva végezni a napi rutinomat.

Sajnos a járvány miatt a költözés is akadályba ütközik.

– Még legalább 2-3 hónap, mire elkészül a ház, és be tudunk költözni. Sajnos sok alapanyag még nem érkezett meg, így a munka is állt egy kis ideig, de reméljük, hamarosan már ott fogunk élni – mesélte Kinga.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek