Aktuális

Gyilkosság Terézvárosban - Szex után késelte meg partnerét Olga

B. B., H. N. Zs.

Létrehozva: 2020.04.20.

Meztelenül feküdt János holtteste a padlón. Bár elfogták, mindent tagad az a 41 éves nő, akit azzal gyanúsítanak, hogy meggyilkolta szexuális partnerét Budapesten, a Bajza utcában. T. Olga brutális kegyetlenséggel végzett a nála több, mint húsz évvel idősebb Jánossal.

Forrás: Hatlaczki Balázs

Borzongva haladnak el a lakók a földszinti lakás előtt, ahol pénteken brutális kegyetlenséggel gyilkolta meg egy nő az ott élő J. Jánost.

A Bors információi szerint T. Olga és János egy pásztorórára zárkózhattak be a férfi lakására, az asszony pedig a szexuális együttlét közben végezhetett Jánossal. A férfit meztelenül, vérbe fagyva találták meg, a gyilkos több késszúrással oltotta ki az életét.

Kikötözte és megölte szeretőjét

Kísértetiesen hasonló módon végzett partnerével a 39 éves, háromgyerekes gödöllői asszony, R. Katalin. A nő a férje mellől surrant át szeretőjéhez, a szintén helyi K. Attilához, akivel kikötözős szex közben végzett. A nő a gyilkosság után elmenekült, azonban később visszatért a tett színhelyére, és nem sokkal később feladta magát. Kiderült, hogy Katalin, bár férjével tíz éve élt házasságban, közösen nevelték gyerekeiket, mindhárom kicsi vér szerinti apja valójában a meggyilkolt szeretője, Attila volt. Az asszonyt az eset után letartóztatták.

A szomszédok sejtették, hogy valami baj történhetett, ugyanis János rendszerint még a rácsos ajtót is bezárta, aznap azonban tárva-nyitva volt még az ablak is, ahol a férfit nem, csupán egy zavarodottnak tűnő női alakot pillantottak meg.

– Nem igazán ismertük Jánost, de azt tudtuk róla, hogy mindig hangosan hallgatta a rádiót és mindig bezárkózott. Tegnap furcsállották a szomszédok, hogy nem szól a rádió és nyitva maradt az ablak. Ez mindenkiben felkeltette a gyanút, így a fiam értesítette a rendőrséget.

Azon aggódtunk, hogy a járvány miatt összeesett – mondta a Borsnak a házban lakó H. Józsefné. Azt beszélik, hogy a férfinak egy alkalmi kapcsolata lehetett későbbi gyilkosa, aki nem kizárt, hogy a zárkózottan és egyedül élő János félretett pénzére pályázott.

T. Olga a gyilkosság után kámforrá vált, azonban nem bujkálhatott sokáig, másnap reggel ugyanis elfogták. Hétfőn döntenek letartóztatásáról.

– Indítványozzuk az előzetes letartóztatását – mondta a Borsnak dr. Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség szóvivője. Hozzátette: a nő tagadja, hogy ő követte volna el a gyilkosságot.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek