Aktuális

Gipszbe öntötte a pocakját Kulcsár Edina – videó

Bors

Létrehozva: 2020.04.20.

A mindenórás kismama is rácsodálkozott, hogy milyen nagy „kuckója” van a születendő gyermekének. Örök emléket állított azzal, hogy gipszbe öntötte a hatalmas pocakját.

Bármikor megszülethet Kulcsár Edina és férje, Csuti második közös gyermeke, Nina.

– Még a kisfiúnk, Medi babaváró bulijára kaptunk a barátainktól, Megyeri Csillától és Zsoltitól egy pocakgipszet, amivel haslenyomatot készíthetünk. Most úgy gondoltuk, hasznát vesszük az ajándéknak, hisz egyrészről most az időnkbe is belefér, másrészről pedig nem kizárt, hogy ez lesz az utolsó terhességem – mondta a Bors érdeklődésére Kulcsár Edina, akinek nem is kellett több: azonnal munkára fogta Csutit.

– Nagy lelkesedéssel kenegette a hasamat. Körülbelül egy órán keresztül dolgozott a pocakomon, amire őszinte szólva én magam is rácsodálkoztam. Mármint a végeredményre, arra, hogy milyen hatalmas, kényelmes kis „kuckója” van Ninának – vallotta be nevetve Edina.

– Még nincs teljesen kész, mert szeretnénk majd kifesteni, de több jópofa ötletet is láttam az interneten, például apró tükördarabkákat ragasztottak a gipszformára, amivel igazán mutatóssá tehetjük a haslenyomatunkat – fűzte hozzá az édesanya, aki alig várja, hogy a karjaiban tarthassa születendő kislányát.

– Már mindent összepakoltunk, hisz bármikor megszülethet a kislányunk, úgyhogy az elmúlt napjaink várakozással telnek. Minden készen áll Nina érkezésére!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek