Aktuális

Alapvető szolgáltatást nyújt, akár az orvosok: 7 férfit fogad óránként a prostituált, aki a járvány alatt sem áll le

Bors

Létrehozva: 2020.04.20.

Megmagyarázta, hogy miért nem hagyta abba.

Forrás: Channel 4

Lakókocsijával furikázik Yorkshiere környékén a magát pornósztárnak, illetve escortnak tartó Kirie Redfield, aki a koronavírus járvány idejére sem függesztette fel erotikus szolgáltatásait. Erről az a véleménye, hogy miért is tenné, amikor a férfiaknak igénye van rá, ráadásul az ő munkája éppolyan alapvető szolgáltatás, mint amilyet az orvosok és az ápolók nyújtanak. 

A nő, aki egyébként nővérnek készült eredetileg, kifejezetten kérte a Mirror újságíróját, hogy ne prostituáltként hivatkozzon rá, tisztességesen fizeti az adót, és a könyvelőjével is egyeztetni szokott, így nem érzi, hogy bárkinek lenne aggódnivalója, ha vele kezd. Ezt tartja érvényesnek a társadalmi távolságtartással kapcsolatban is, hiszen a online erotikus szolgáltatásokat kínáló oldalon továbbra is elérhető a telefonszáma, amin könnyedén megrendelhető a 15 perces kiszolgálás, aminek az ára 12 ezer forintnak megfelelő font.

Kirie Redfield egy házasságban élő nő, aki úgy fogalmaz, sosem elég az ügyfeleinek száma, ha egy nap 40 férfival van dolga, az sem elég. A Sunday People nevű lap ezt alátámasztotta azzal az információval, miszerint Barnsleyben tett látogatása során a férfiak gyakorlatilag sorban álltak, hogy ők következzenek Redfieldnél, aki egy óra alatt 7 férfit szolgált ki, majd visszapattant a lakókocsijába, a néhány zacskó hagymás-sajtos chips mellé, és folytatta útját egy másik város felé.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek