Aktuális

A karantén miatt végezhetett ki két csecsemőt az öngyilkosjelölt férfi

Bors

Létrehozva: 2020.04.27.

Egy hároméves kisfiút és egy egyéves kislányt késelt halálra egy férfi Londontól keletre fekvő Ilfordban vasárnap délután.

Forrás: DailyMail/videó

A rendőrséget április 26-án délután 5 óra 30 perckor értesítették, miszerint egy negyvenes éveiben járó férfi és két kisgyermek súlyosan megsérült ilfordi otthonában. Ekkor még nem lehetett tudni, hogy pontosan mi történt, a körülmények részletei azóta is homályosak. 

Az egyéves kislány a helyszínen veszítette életét, a hároméves a súlyos sérüléseibe a kórházban halt bele. A negyvenév körüli férfi szintén kórházba került, az ő állapotáról nem adtak információt. 

A rendőrségnek azt már sikerült kiderítenie, hogy a férfi ismerte a két gyermeket, és úgy vélik, hogy ő késelte meg a kicsiket, majd magával is végezni akart.

Elképzelhetőnek tartják, hogy a karantén és a bezártság sarkallta borzasztó tettére a férfit, de ez még csupán feltételezés.

Jelenleg emberölés miatt nyomoznak, a férfin kívül mást nem hoztak összefüggésbe a gyilkossággal. 

Azt nem tudni, hogy a feltételezett elkövető milyen kapcsolatban ált a gyerekekkel, illetve hol van a kicsik édesanyja. 

VAN SEGÍTSÉG!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek