Aktuális

Tovább tart a lottóláz – Kilenc hónapja nem volt telitalálat

Címkék
lottó

Bors

Létrehozva: 2020.03.10.

A 10. játékhéten sem volt ötös találat a lottón, így a március 14-i sorsoláson, ha egy darab telitalálat lesz, a nyertes 5,95 milliárd forinttal lesz gazdagabb.

Forrás: Bors

A legutóbb kisorsolt nyerőszámok nem hoztak szerencsét senkinek. Érdemes tudni, hogy a telitalálathoz az esély       1:43 949 268-hoz. Ha az összes variációt megjátszaná valaki, akkor ezt a 300 forintos szelvényárral több mint 13 milliárd forintba kerülne, tehát még nem éri meg biztosra menni. Arról nem beszélve, hogy ennyi szelvény kitöltése egy embernek közel 14 évig tartana. 

Utoljára 2019. júniusban, a 26. héten volt telitalálat, annak a nyereménye 1,15 milliárd forint volt. Azóta 36 hét telt el. A szabályzat szerint, amennyiben a halmozódás kezdő időpontjától számított 1 éven belül tartott utolsó sorsoláson sincs nyertes, akkor a halmozódás véget ér.

Ezek szerint még három hónap esélyt biztosít nekünk Fortuna, hogy legalább a gondolattal eljátszhassunk, mit kezdenénk ennyi pénzzel. Sokan játszanak családi születési számokkal. Egy, a nyerőszámokat elemző szerint, a most kihúzott számok (37, 52, 54, 81, 89) akár egy nagyszülő, valamint két gyermek és két unoka évszámai is lehetnének, de ez most nem jött be. Talán majd most szombaton. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek