Aktuális

Folytatás nélkül bajnokká kiáltják ki a Liverpoolt a koronavírus miatt?

Bors

Létrehozva: 2020.03.01.

Bármi előfordulhat koronavírus fenyegette világunkban, így az angol futballbajnokságot is végleg felfüggeszthetik.

Az albioni hírek szerint az egyik variáció szerint a 20 ottani klub hamarosan vésztanácskozást dobol össze, és esetleg azt javasolja a kormányzatnak, hogy legalább két hónapra függesszék fel a bajnokságot. Ez esetben kérdés, hogy mivel töltenék idejüket a csapatok?

A másik terv értelmében mivel a Liverpool 22 pont előnnyel vezet a Manchester City előtt, a bajnokságot végleg le kell fújni, és a Liverpoolt ki kell kiáltani aranyérmesnek. Ezzel összefüggésben a Norwich, Watford és West Ham United további játék nélkül kiesne a második vonalba. Van egy olyan  variáció, hogy a bajnokságot befejezettnek nyilvánítanák, de nem lesz aranyérmes és kieső sem.

A Liverpool német edzője, Jürgen Klopp úgy véli, azt kell tenniük, amit a józan ész diktál.

A koronavírus ügyében vannak Angliánál rosszabb helyzetben lévő országok is, az ő helyzetük javulásáért drukkolok – mondta Klopp, de bajnokká történő esetleges kikiáltásukról nem mondott véleményt.

José Mourinho, a Tottenham mestere úgy véli: végrehajtják azt, amit az angol kormányzat eldönt.

Nem vagyok orvos, se járványügyi specialista, azt teszem, amire utasítanak az illetékesek – húzta alá a portugál szakember.

A talkSPORT idézte a Newcastle elöljáróit: megtiltották azt, hogy labdarúgóik az ellenfél játékosaival kezet fogjanak, sőt, a gólöröm esetén eltiltották őket az egymással való ölelkezéstől, csókolózástól.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek