Aktuális

Elragadta a halál a családapát, aki minden nap megivott egy energiaitalt

Bors

2020. március 3. kedd 20:00

Mindössze 41 éves korában kapott végzetes szívrohamot a gépészként dolgozó John Reynolds. Gyakran osztották be éjszakai műszakra, és hogy éberen végig tudja dolgozni munkaidejét, mindig megivott egy energiaitalt.

Még 2011 februárjában a férfi felesége, Cassondra arra riadt fel éjszaka, hogy kedvese levegőért kapkod. A nő mentőt hívott, majd nekiállt John újraélesztésének.

– Bepánikoltam, és sokkos állapotba kerültem, fogalmam sem volt, mi történik a férjemmel. Láttam őt elkékülni, és imádkoztam, hogy semmi rossz ne történjen vele – nyilatkozta a nő.

A férfit a rövidesen megérkező mentősök a kórházba szállították, ahol mesterséges kómába helyezték őt az orvosok. Két héttel később agyhalottnak nyilvánították, mire Cassondra meghozta a színszaggató döntést, és

férjét lekapcsolták a lélegeztetőgépről.

Az akkor tíz éves házasok három fia is ott volt a kórházban a végzetes döntéskor.

– Engedtem a fiainknak, hogy elbúcsúzzanak az édesapjuktól. Kértem a nővért, hogy a lehető legkevesebb kábel lógjon ki Johnból, hogy a gyerekek ne rémüljenek meg.

John szívrohama érhetetlen volt: a férfi mindennap edzett, egészségesen élt, ráadásul egy hónappal a tragédia előtt tökéletes fizikai vizsgálata volt. A kórházba vezető úton már feltűnt az ápolóknak, hogy a férfi vércukorszintje az egekben volt, ezért kikérdezték Cassondrát férje életmódjáról.

– A kardiológus kijött hozzám, és a következőket mondta: „Az ön férje nagyon egészséges, a szíve olyan erős, akár egy 25 évesé. Egy ilyen jó állapotban lévő, nemdohányzó, erős szívű, makulátlan fizikai állapotú 41 éves férfinél nem normális egy ilyen szívroham. Ki kell derítenünk, mi okozta”. Ezután tovább kérdezhetett John gyógyszerszedési- majd végül energiaital-fogyasztási szokásairól.

My life was shattered 8 yrs ago today. My husband became a statistic and was just one out of the 20,783 ppl in 2011 who...

Posted by Cassondra Carbajal Reynolds on Tuesday, February 5, 2019

– Elmondtam az orvosnak, hogy a férjem fogyaszt energiaitalt, de csak naponta egyet munka előtt, hogy bírja az éjszakai műszakot. Ekkor ő azonnal elkezdte magyarázni, hogy napi egyetlen energiaital is képes szívritmuszavart okozni. Az orvosok végül közölték, hogy ez tehet a tragédiáról, de én egyszerűen nem tudom elhinni, hogy napi egy energiaital ekkora fájdalmat okoz. A kardiológus szerint az energiaital fogyasztása olyan, mint az orosz rulett. Ezt örökre megjegyeztem – zárta szavait a nő.

Kilenc évvel férje elvesztése után Cassondra továbbra is próbálja a lehető legtöbb ember figyelmét felhívni az energiaitalok fogyasztásának veszélyeire.

(via)

További cikkek

Családi dráma

Megdöbbentő fordulat a gyermekével végző pornósztár ügyében

Halálos baleset

"Bűntudatom van" - először tért vissza Magyarországra Eva Rezesova a szabadulása óta

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Felfoghatatlan: 4 gyermek maradt árván, szüleik pár nap eltéréssel haltak bele a koronavírusba

metropol.hu

A kutatók is elsápadtak attól, ami az Antarktisz jege alól előkerült

life.hu

Épp azelőtt ébredt fel a tinédzser, hogy lekapcsolták volna a gépekről

vg.hu

Földrengés rázta meg Görögországot és Pápua Új-Guineát is

kisalfold.hu

Tóba esett egy autó Győrben a Kenus utcánál - Két másik járművet is elsodort - Fotók

origo.hu

A gamerek tizede már átállt a Windows 11-re

nemzetisport.hu

Terepkerékpár-vk: Vas Kata Blanka harmadik Flamanville-ben

origo.hu

Ezeknek az országoknak már idén nemzeti digitális pénzük lehet

szon.hu

Lakástűz a nyíregyházi társasházban: meghalt egy ember

nemzetisport.hu

Man. City: a Realból pótolnák a Barcelonához igazolt szélsőt – sajtóhír

astronet.hu

Heti horoszkóp 2022. január 17-23.: Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók a hétre

origo.hu

Ballag a katona - Dnyeper K-750 (1963) veteránteszt