Aktuális

Cserbenhagyásos gázolás Kiskunhalason: Új élet után egy új biciklit kapott Lulu

Bors

2020. március 19. csütörtök 09:30

Egy felelőtlen sofőr miatt kis híján elvesztette az életét Tamás Lúcia, aki csodával határos módon a szörnyű baleset után három hónappal már egy mankóval képes járni. Mint megírtuk, a kivilágított bi­ciklivel szabályosan közlekedő 13 éves lányt egy részeg, jogosítvány nélküli férfi gázolta el bi­ciklizés közben Kiskunhalason. A kerekek közé szorult lányt tíz méteren át húzta magával a betonon a jármű, ami teljes sú­lyával a mellkasára ne­he­zedett. K. Gábor elfutott, Lúcia életét pedig az éppen arra járó rendőrök mentették meg. A kislány állapota rohamosan javult, így a tavalyi év utolsó napján már hazamehetett a kórházból.

– A rengeteg tornának és az akaraterejének köszönhetően már lábra tud állni. A térdével még vannak gondok, a kipufogó által végigégetett lábán pe­dig egy csúnya heg éktelenkedik, amit majd egy plasztikai műtéttel hoznak helyre. Az orvosok szerint van rá esély, hogy teljesen felépüljön – mesélte a Borsnak Jaszanovics Rita, a kislány édesanyja.

A diáklányt rengetegen ismerik és szeretik, egy helyi szervezettől nemrég egy szép rózsaszín biciklit is kapott ajándékba. Ugyan szobabiciklin szokott ülni és az új szerzeményt is mindennap megnézi, a lelki sebek miatt a mindennapokban egyelőre még hozzáérni is képtelen.

– A szobájában egy pszichológus társaságában hallgatta ki egy nyomozó, részletesen el kellett mesélnie a történteket, ami újra feltépte benne a sebeket. A rémálmai már megszűntek, most a szorongásokkal küzd. A pszichológus és a relaxációs mesék sokat segítenek – mondta az édesanya.

A Bors információja szerint a 32 éves K. Gábort kevesebb mint három hónap letartóztatásban töltött idő után kiengedték a rácsok mögül, ami nagyon rosszul érintette Lúciát. Az édesanyja azóta többször látta a városban a férfit.

– Szörnyű érzés fogott el, amikor meghallottam, hogy szabadult. Szerencsére már sokkal jobban vagyok, de félek kimenni az utcára – mondta a Borsnak Lúcia.

További cikkek

Interjú

Fontos bejelentést tett Orbán Viktor: Február 15-től lépnek életben az új szabályok

Koronavírus

Jön az oltási igazolvány: Megérkeztek a részletes szabályok

Ez is érdekelhet

szon.hu

Pikáns jelenet - melltartóban táncol Barbi (videó)

ripost.hu

Lebénult a bal oldalára a Dózsa György úti gázoló

origo.hu

Áll a bál, a Tesla befektetői milliárdokat követelnek Elon Musktól

hirtv.hu

Felmérés: Az ellenkezője történik, mint amiben a baloldalon reménykedtek

szon.hu

Cicaharc az Exatlonban - Megérkezett Dominikára Pap Dorci legnagyobb riválisa

origo.hu

Ennyit keresett 2021-ben a világ 10 leggazdagabb embere - galéria

life.hu

Ápolónőből lett pornósztár a nagymellű anyuka, aki most 8 órákat forgat (18+)

life.hu

Hatalmas a botrány a női kézilabdacsapatnál: A hét elején két rejtett kamerát találtak az öltözőben

origo.hu

Koronavírusos, kórházba vitték Kunhalmi Ágnest