Aktuális

Nem tanúsított megbánást a gyilkos, miután dróttal fojtotta meg exkedvesét

Bors

Létrehozva: 2020.02.02.

Dróttal fojtotta meg őt otthagyó szerelmét egy soproni férfi. A lányt zokogó édesapja próbálta megmenteni, gyilkosa eközben csak az udvaron sétálgatott.

Forrás: Pexels

A nő és későbbi gyilkosa évekkel  az eset előtt ismerkedtek meg, több éven keresztül pedig egy párt alkottak. A nő azonban szakított a férfivel, de még ezek után is jó, baráti viszonyban maradtak. A nő legalábbis így gondolta, a férfi azonban folyamatosan azon mesterkedett, hogy visszaszerezze szerelmét. Ő ugyanis még ezek után sem fogadta el a szakítás tényét, sőt, az agya már olyannyira elborult, hogy elhatározta: ha a nő tényleg nem tér vissza hozzá, megfojtja. 

A tragédia napján át is ugrott a lányhoz, akivel először még egy kellemeset beszélgettek, utána azonban ismételten megpróbálta rábeszélni exét, hogy kezdjék újra kapcsolatukat. Erről a nő továbbra sem akart hallani, közölte, nem szeretne békülni. Azt ekkor még csak nem is sejtette, hogy a férfi zsebében már ott lapul az előre bekészített, gyilkos dróthuzal. Mikor egy mosdószünet után volt barátja visszatért a szobába, gyanútlanul fordított hátat a férfinek, aki ekkor valóságos ámokfutásba kezdett: a drótot a lány nyaka köré tekerte, fojtogatni kezdte, majd dacára a lány könyörgésének, sikoltozásának és harcának, addig húzta, míg a nő ájultan a padlóra nem zuhant. Ekkor hidegvérrel lehajolt a fiatal nőhöz, hogy ellenőrizze: sikerült-e ördögi terve, ekkor azonban belépett a nő apja, aki sokkos állapotban rohant oda ájult lányához. A zokogó férfi megpróbálta megmenteni lányát: átrohant a szomszédban lakó ápolónőhöz és azonnal kihívta hozzá a mentőket. Az ápoló igyekezett életben tartani az alélt nőt, akinek akkorra már sem keringése, sem légzése nem volt. Ez idő alatt gyilkosa is ottmaradt, de ahelyett, hogy összeomlott vagy segített volna, a lakásban, később pedig az udvaron sétálgatott idegesen fel és alá. 

Bár a lányt végül megmentették, és sürgős kezeléseknek vetették alá, három nap múlva, a kórházban meghalt. Gyilkosa tárgyalását szerdán, Győrben tartják. Mivel előre kitervelten elkövetett emberöléssel vádolják, akár életfogytiglani börtönt is kaphat. 
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek