Aktuális

Jimmy fia próbálta megmenteni a Fradi focistájának életét

Bors

2020. február 6. csütörtök 07:40

Szörnyű látványban volt része Zámbó Adriánnak, aki kedd este ott volt annak a halálos balesetnek a helyszínén, ami Budapesten történt, a reptérre vezető úton. Zámbó Jimmy legkisebb fia mindent megtett, hogy megmentse a felborult autóban ülő férfit, aki végül sajnos életét vesztette. Később kiderült, az áldozat a Fradi bajnok játékosa, a mindössze 38 éves Halgas Tibor volt.

Forrás: MTI/Ripost

Zámbó Adrián nem szeretné, ha bárki is hősként tekintene rá, úgy véli, emberi kötelességét teljesítette, amikor eléje tárult a szörnyű látvány, ő pedig azonnal kiugrott a kocsiból és a felborult autóhoz rohant - írja a Ripost.

Kedden este két autó ütközött össze Budapesten a Ferihegyi repülőtérre vezető úton; az ütközés következtében az egyik kocsi felborult. Adrián egy kicsit később ért a helyszínre, így magát a balesetet nem látta, azonban mások mellett ő is segédkezett a helyszínnél: megpróbálták megakadályozni, hogy a felborult autó az árokba csússzon.

„Öten-hatan voltunk, akik megpróbáltunk segíteni. A többiek hoztak kötelet, amivel két oldalról próbáltuk tartani az autót. Az ugyanis egy szakadék tetején volt. Ha csak egy kicsit is megbillent volna, biztos lezuhan. Akkor semmi esélye nem lett volna a sofőrnek, bár ugye sajnos így sem sikerült megmenteni az életét. Közben ketten hívták a mentőket, a tűzoltókat és a katasztrófavédelmet” - mesélte Jimmy fia a Ripostnak, hozzátéve: noha egy társával leereszkedett az autóhoz, hogy megnézzék, hányan ülnek benne, a kocsiban olyan sötét volt és annyira össze volt törve, hogy nem igazán tudtak kivenni senkit.

"Még akkor is ott maradtunk, amikor megjöttek a tűzoltók és a mentők, mindent megtettünk, amit egy civil ember megtehet" - magyarázta Adrián, akit rendkívül megráztak a történtek. 

További cikkek

Koronavírus

Ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy a betegeink meggyógyulnak. Most nem gyógyultak meg – egy magyar Covid-osztályos nővér vallomása

Baleset

Fiatal focista vesztette életét a XVIII. kerületi balesetben

Ez is érdekelhet

life.hu

Ultra ciki! Félrement Tóth Andi intim videója: "Utólag is elnézést!"

borsonline.hu

Zokogva nyilatkozott Babicsek Bernát édesanyja: „Mi akartuk eltemetni a fiunkat”

life.hu

Változás: a házorvosok csak a kiemelten veszélyeztetetteknek kérhetnek PCR vizsgálatot, a többieknek antigén tesztet kell végezniük Szlovéniában

magyarnemzet.hu

A Fradi szurkolói ölték ki a Fradi-szurkolót az Újpest bajnokából

kemma.hu

Rejtélyes rosszullétek az akkugyárban, rendőrökkel szembeszálló anya és rengeteg baleset – ez volt a hét

origo.hu

Hatalmas költekezésbe kezdhetnek idén a világ turistái

origo.hu

Amerikainak gondolt kolbásszal küzdött a vendégekért a Kádár-diktatúra furcsa gyorsétterme, a City Grill

life.hu

Borzalmas: Metró alá löktek egy nőt: a helyszínen életét vesztette

nemzetisport.hu

Ligue 1: Sergio Ramos első gólja, Lionel Messi visszatért

origo.hu

Több mint fél évszázad után derült ki, miért oszlott fel a Beatles