Szeretné meglepni kedvesét egy ínycsiklandó édességgel, de nem szeretne hozzáadott cukrot használni? Számos lehetőség segít az édesítésben. Ha csokis süteményt süt, akkor válasszon olyan étcsokoládét, aminek 70 százalék fölötti a kakaótartalma. Szerencsére az édes ízt rengeteg természetes alapanyagból kinyerheti. Például remek édesítő az almapüré, a sütőtök, és az aszalt gyümölcsök közül a datolya. Nyugodtan felezze le a receptben előírt cukormennyiséget, valószínűleg észre sem fogja venni a különbséget. Ha mégis, akkor használjon eritritet, ami 160 Celsius-fokig megtartja édesítő hatását, de a növényből kivont sztívia is nagy segítség lehet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.