Aktuális

Vérfürdő Kőbányán - Gyilkosáról faggatták a haldokló családanyát

B. B.

Létrehozva: 2020.01.03.

Még élt a bozótvágóval összekaszabolt, háromgyermekes családanya, amikor szomszédai rátaláltak. A mészárlást végignéző gyerekek sokkot kaptak.

Utolsó szavaival sem tudta megnevezni gyilkosát az a kőbányai családanya, akit egy számára ismeretlen szomszédja mészárolt le brutálisan.

Mint arról a Bors beszámolt: az asszony egyedül nevelte kislányát és két kisfiát, amikor óév utolsó napján váratlanul becsengetett hozzá egyik házbelije, a kettő emelettel felette lakó K. Dániel. A férfi az ajtónyitás után nem kérdezett, benyomult a la­kásba, és egy machetével sújtott le az összezavarodott, rémült anyára, akit három gyermeke szeme láttára lekaszabolt. 

Teljesen átlagos anyuka volt, nagyon szépen nevelte a gyerekeket. Azzal a fiúval sosem beszéltek, és az biztos, hogy nem ártott neki, semmit nem tett ellene. Egyszerűen felfoghatatlan, ami vele történt – mond­ta a Borsnak csütörtökön az egyik szomszéd. A sikolyokra és a kiabálásra többen is felfigyeltek, azonban senki nem mert bemenni, csak akkor hívta a mentőket és a rendőröket egy járókelő, amikor a talpig véres férfi az utcára rohant.

– Azt hallottuk, hogy többen is tanácstalanul álltak, nem tudták, mi történik bent. Őszintén szólva lehet, helyesen cselekedtek, mert ki tudja, mi lett volna, ha azt az őrültet megpróbálják megfékezni, megeshet, velük is végzett volna – tette hozzá a lakó.

A férfit pár órával később egy XVII. kerületi utcában kapták el, szótlanul bolyongott, még arra sem vette a fáradságot, hogy véres kezeit megmossa. A házban azt beszélik, hogy a súlyosan sérült áldozat még magánál volt, amikor a segítség megérkezett, de így sem tudta megnevezni támadóját.

Egyáltalán nem ismerte, ez szinte biztos – szögezték le többen is. Hozzátették: nem tartják kizárhatónak, hogy a férfi elmebetegségben szenved, ezért tá­madt az asszonyra. K. Dániel a harmadik emeleten a lakótársával élt, de információink szerint egyik fiúval sem volt gond. Dániel mindent bevallott, indítványozták előzetes letartóztatását a szökés ve­szélye miatt.  

Még keresik az oroszlányi hasfelmetszőt

A rendőrség csütörtökön cáfolta lapunknak, hogy elfogták az oroszlányi gyilkost, aki sokkoló módon végzet egy 32 éves nővel, K. Elizával. Mint arról a Bors beszámolt: az asszony hasát felvágta gyilkosa, a rendőrség egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoz, letartóztatás nem történt az ügyben. Az bizonyos, hogy Eliza gyakran megfordult egy helyi hajléktalanszálló környékén, aminek több lakójától is DNS-mintát vettek, de egyelőre még nem tudni, közülük való-e az elkövető.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek