Aktuális

Koreai tévéshow-ba megy Miss World Hungary

Bors

Létrehozva: 2020.01.20.

Óriási lehetőség adódott a 2017-es Miss World Hungary, Koroknyai Virág számára. Vasárnap Dél-Ko­reá­ba utazik, hogy egy nyolcrészes valóságshow-ban szerepeljen.

Forrás: Bors

A magyar szépségkirálynő január 26. és február 8. között lesz majd a távol-keleti országban, a műsort pedig ta­vasszal láthatják a koreai tévénézők.

Egy dél-koreai ügynökség keresett meg, amely erre a produkcióra, egy tévécsatorna mű­sorába kerestek szépségkirálynőket. A show koncepciója ugyanis az, hogy négy különböző nemzetiségű szépségkirálynő megismerkedik az országgal, a helyi szokásokkal – kezdte a Bors érdeklődésére Koroknyai Virág, aki bár először meglepődött, hogy megkeresték a készítők, ám végül egy többkörös Skype-interjú után megszületett a megállapodás.

Magyarország 2017-es szépe a Borsnak azt is elmondta, pontosan milyen feladatai lesznek a forgatásokon.

Koreaiul tanulunk, koreai fő­zőiskolába és jóshoz, illetve tesztvezetésre is megyünk, tehát alapvetően bulis lesz a forgatás. Érdekes egyébként, hogy bár a jelentkezésemet nem küldtem el a december 10-i határidőig, hanem csak január 3-ig, úgy látszik, megtetszettem a stábnak – árulta el a Borsnak Virág, egyben hozzátette: – A bemutatkozó kisfilmemet még itthon kell leforgatni, hiszen az kint nehézkes lenne, és az lesz a műsor első része, amelyből minden részt vevô lányt megismerhetnek a nézők.

Ezután nyolc forgatási napunk lesz a maradék hét epizódra, hat nap pedig pihenő. Mivel rengeteg programunk lesz, az a hat nap már nem turistáskodással, hanem inkább pihenéssel telik majd – fűzte hozzá a Virág.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek