Aktuális

Kínzással akarta kiűzni az ördögöt szerelméből Ádám

Bors

Létrehozva: 2020.01.23.

A boldog családban élő lány a biztonságos életét, az egyetemet és a munkáját is otthagyta az erdőben lakó, ősi életmódot hirdető szerelme kedvéért. Timi súlyos árat fizetett.

A kaposvári fiatalok öt hónap ismeretség után költöztek össze egy az Ny. Ádám által épített, úgynevezett földházba. A 26 éves férfi választotta a nomád életmódot, Kaposvár külterületén az erdôben, ahol lovat és kecskét is tartott a kalyiba körül. Az ősi életmód imponált a húszéves Timinek, képes volt feladni korábbi életét, egyetemi tanulmányait, munkáját. Annyira szerelmes volt, hogy Ádámnak mindent megtett, felnézett rá, utasításait elfogadta.

A lány alig egy hónapja lakott Ádámmal, amikor tavaly májusban a fiatalember egyik pillanatról a másikra bekattant.

– Az ágyban feküdtünk, felugrott, és azt mondta: Most már tudom, hogy beléd bújt a Sátán, addig ütlek, amíg ki nem verem belőled. Ekkor összekötözte a kezeimet, letépte a ruhám, és összevert, majd elnyomott egy csikket a combomon – mondta vallomásában Timi, akit a férfi a hajnali órákban kihúzott a kalyiba elé, ott még megrugdosta és otthagyta. A lánynak sikerült elmenekülnie, napokig bujkált hiányos öltözetben az erdőben. Amikor már éhes volt, egy arra járótól kért segítséget, aki hazavitte, megfürdette, felöltöztette és értesítette a rendőrséget.

Ny. Ádám a terhére rótt cselekmények többségét nem ismeri el, csak azt, hogy megverte a lányt. Azt állítja, hogy nem rendezett ördögűzést, csak összevesztek és ezért verte meg. – Nem igaz, hogy ezt tettem, valamiért nem akarja elmondani az igazat – monda a férfi a bíróságon.

Timi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, a történtek lelkileg is megviselték, hetekig kórházban ápolták pszichés állapota miatt. A Kaposvári Járási Ügyészség a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek