Aktuális

Két ember él VV Fanni elrablójában?

uv

Létrehozva: 2020.01.18.

Öt éve még imádott nagypapája bántalmazóit kergette, és óvta városa lakóit a bűnözőktől, ma már az ügyész őt vádolja gyilkossággal. Hogy lesz egy jámbor védelmezőből gonosztevő?

Érdekes kettősségre lett figyelmes a Bors VV Fanni elrablója és vélt gyilkosa, B. László múltjában. A férfi – aki az elmúlt idők egyik leghátborzongatóbb bűnténye miatt a vádlottak padján ül – mintha nem ugyanaz az ember lenne, akit az otthoni környezete ismer. Ha bebizonyosodik a vád, Jekyll és Hyde története válik valósággá.

Történt ugyanis, hogy négy évvel ezelőtt B. László imádott, azóta elhunyt nagypapáját támadás érte a lakóhelyükön, Dunaújvárosban. Hazafelé sétálva, fényes nappal egy férfi ellökte, társa pedig fejbe rúgta az idős férfit, aki pár másodpercre eszméletét vesztette. Egy arra járó nyugdíjas szemtanú hívott segítséget hozzá. Az eset után B. László valóságos mozgalmat indított közösségi oldalán, hogy megtalálja az elkövetőket, és összefogásra buzdította Dunaújváros lakóit, hogy több embert ne érhessen bántalmazás: „Nekünk kell összefogni az ilyenek ellen” – írta a későbbi vádlott, akinek zaklatottságára nagybátyja is emlékszik. 

– Az egész családot, így Lászlót is rettentően megviselte, ami a nagypapával történt. Feljelentést tettünk, és igyekeztünk az ügy végére járni. László elsőszülött unokaként rengeteg energiát fektetett az ügybe – emlékezett dr. Brodmann Péter.

Felmerül a kérdés, hogy aki néhány évvel ezelőtt még a nagypapáját, sőt egy egész város lakóit próbált lángpallossal védelmezni, hogy válhat egy borzalmas bűntény egyetlen vádlottjává? 

– Úgy, hogy nagy hülyeséget csinált, de nem bántott senkit – válaszolta meg a kérdést a nagybácsi, aki szerint unokaöccse nem Janus-arcú, valójában jámbor lélek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek