Aktuális

Fodrászból lett bútorfestő – Ecsetre cserélte az ollót Tünde

Hu-Zo

Létrehozva: 2020.01.18.

Tizenhét év ollópörgetés után döntött úgy Kószóné Csonka Tünde, hogy új szakma után néz. Harmadik gyermeke világra jötte hozta meg a változást. Így lett egyik pillanatról a másikra fodrászból bútorfestő. Nem is akármilyen!

– Az útkeresésben a megoldást az hozta, hogy Zala megyében „belefutottam” egy olyan műhelybe, amilyet Szegeden most már magam is viszek – kezdte a Borsnak Tünde. – Ott találkoztam a bútorfestéssel, és amikor hazajöttem, hónapokig itthon csináltam. Nagyon szerettem a régi bútorokat, de úgy gondoltam, hogy változtatni kell rajtuk valamit, hogy egy mai lakásban jobban mutassanak – magyarázta az egykori fodrász.

Tünde a country és a kopottas vintage stílus felé indult el. 

– Egy fürdőszobai fiókos kisszekrény volt az első munkám. Ennek három éve. Eredetileg barna volt, azt lefestettem fehérre, de visszakoptattam, hogy az eredeti szín is átjöjjön. Azóta itthon szinte mindent megújítottam a kisebb bútorokkal kezdve, folytatva a legnagyobbakig, aztán jöttek a családtagok berendezései. Mindenki nyitott volt rá, mert kis összegből kivitelezhető a varázslás. A legnagyobb élményem, hogy néhány napot Angliában töltöttem Annie Sloan tanfolyamán, aki a világon az egyik legjobbja ennek a de­korálásnak – mesélte Tünde.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek