Aktuális

Csonka András utálja a szülinapját

Bors

Létrehozva: 2020.01.18.

Az egész ország csak Picinek hívja, mintha fiatalemberként megállt vol­na felette az idő. Pedig Csonka András idén már 55 éves, még ha ennek a ténynek nem is csap nagy hírverést.

Nincs mit ünnepelni az idő múlásán – vallja Csonka András. És ehhez is tartja magát.  

– Nem rajongok a születésnapokért, a kerek évfordulókon kívül nemigen ünneplem a születésnapomat. Többnyire a barátaim szerveznek nekem bulit, talán csak a harmincadik volt kivétel, azt én szerveztem, jól is sikerült – mesélte lapunknak a színész.

Ettől függetlenül idén az ötven­ötödik születésnapján kétszer is meglepték.

– A nővéremék betoppantak a Játékszínbe előadás előtt tíz perccel. Ők Szegeden élnek, és még nem látták a darabot, a Legénybúcsút, úgyhogy elcsodálkoztam, mit keresnek itt. Aztán hoztak lufit és tor­tát, amit el is fogyasztottunk a színésztársaimmal. Álmomban sem gondoltam, hogy még egy meglepetés fog érni aznap – újságolta Pici, akit a Játékszín előadása végén a színésztársai kö­szöntöttek fel hatalmas tortával.

– Bank Tamás igazgatónak el kellett bújnia, hogy ne bukjanak le, mert én előadás közben mászkálok – tette hozzá a színész.

 – Általában ilyenkor egy gyors leltárt készítek az életemről. Megnézem, min változtatnék, mit tennék másképp, ha újrakezdhetném. Ilyen például a magánélet: bármennyire is szeretem a színészetet, a televíziózást és a zenét, néha bánom, hogy hát­térbe szorítottam a magán­életemet. De a szabadságvágyamat nem tudom elengedni – me­sélte a színész, aki idén újdonsággal készül.

– Szeretném létrehozni a YouTube-csatornámat, és megtalálni azt, hogy manapság mi kell belőlem a közönségnek. Most ezen dolgozom, de emellett persze a színház és a zene örök szerelem marad – mondta a színész, akinek az utóbbival komoly tervei vannak. Idén élő zenekaros koncertet tervez. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek