Aktuális

Bébiszitternek is bevált Puskás Peti

Bors

Létrehozva: 2020.01.22.

Ért a gyerekek nyelvén, és hama­rosan sajátot is szeretne. A kölyökképű énekesen nem látszik, de felnőtt a feladathoz.

Forrás: Madách Színház

Színházi premierje volt a The Biebers frontemberének, ezúttal a Madáchban, a Bolyongók című mesedarabban. Lehet egy színész-zenész akármilyen profi, gyerekekkel együtt dolgozni, az teljesen más műfaj.

– Ez a darab inkább sci-fi, amiben megzenésített magyar versek hangzanak el. Szemenyei Jani írta, a felnőtté válásról szól. Interaktív az előadás, bejátszásokkal, élő, és felvett képekkel. Nekem a kicsikkel abból a szempontból könnyebb, hogy voltam bébiszitter – rukkolt elő Peti egy meglepő régi sztorival.  

– Amikor elvégeztem a gimnáziumot, de nem vettek fel  az egyetemre, egy évig dolgoztam ajándékboltban, és mellette gyerekekre vigyáztam. Szeretem a gyerekeket, jól tudok bánni velük. Akkor tanultam meg szelektíven hallani, kikapcsolni, ha körülöttem zsivaj van.

A gyerekekkel közös munkának ami az előnye, az a hátránya is, hogy túlpörgik. Állandóan beszélnek, zenélnek, nyomkodják a zongorát, folyamatosan zaj van. A próba igen intenzív, átélik az előadást. A naivitásukból csodás dolgok születnek. Peti tizenhét éve vigyázott utoljára gyerekekre, ma már har­mincöt éves. Fura arról kérdez­-ni, gondolkodott-e már saját gyermeken.

– Igen, érik a fejemben – mondta, majd a felnőtté válásról beszélt – Ha például visszanézek régi interjúkat, azt látom, hogy sokat változott a gondolkodásom az elmúlt öt évben. Harmincéves korára az ember átgondolja, mit csinált jól, rosszul, mi fontos. Huszonévesen nem értettem, hogy lehet nem elmenni minden este bulizni. Ma már értem, miért jobb otthon, mint minden este valamelyik szórakozóhelyen lógni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek