Aktuális

Újra sitten Cozma gyilkosa -  Fényűző luxusban élt a szabadulása óta

Bors

2019. november 19. kedd 04:10

Habár Sz. Iván fogadkozott, hogy a börtön után tisztességes munkából fog megélni, ígéretéhez nem tudta sokáig tartani magát. Marian Cozma gyilkosa ezúttal lányfuttatásért került a rácsok mögé.

Éppen az enyingi házához tartott a korábban Marian Cozma meggyilkolása miatt elítélt Sz. Iván, amikor múlt szerdán a kocsiból kiszedve a rendőrök bilincsbe verték.

Bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett kerítés és kitartottság miatt előbb őrizetbe vették, majd első körben harminc napra letartóztatták. 

A Cozma-ügy harmadrendű vádlottját 13 év börtönre ítélték, de harmadolták a büntetését, és 4 év 5 hónappal hamarabb, tavaly júliusban feltételesen kiengedték.

Ugyan egy cég telephelyvezetője vállalta, hogy teljes munkaidőben betanított segédmunkásként foglalkoztatja, úgy tűnik: Sz.-nek nem fűlött a foga a gyári munkához, inkább lányfuttatásból kereste a kenyerét.

Ahogy arról elsőként beszámoltunk, az enyingi férfi teljesen titokban hagyhatta el a szombathelyi börtön kapuját tizenöt hónappal ezelőtt, de a szabaduló bulija nem sikerült ennyire diszkrétre: egy lapunkhoz eljutott felvétel szerint Sz. vígan dajdajozott barátai és családja társaságában egy enyingi étteremben.

A Bors legfrissebb információi szerint az Sz. Ivánként ismertté vált férfi az elmúlt időben nevet is változtatott, immár az S. István nevet használja.

A román válogatott kézilabdázó családjának a bíróság korábban 211 millió forint kártérítést ítélt meg, aminek megfizetésére a halálában felelős öt embert kötelezték.

– A tragédiába a gyászoló szülők belebetegedtek, azon pedig felháborodtak, hogy ez az ember kedvezményesen szabadulhatott. De így legalább le kell töltenie a fennmaradt éveket. Lakodalmat tartottak, s egy új BMW várta otthon, de a kártérítésből egy forintot sem fizetett – fakadt ki a Borsnak Helmeczy László, a Cozma család jogi képviselője.

A rendőrség tegnapi közlése szerint a férfi márciustól a nyár végéig bírt prostitúcióra egy dunaújvárosi lányt. Cozma gyilkosa rendszeresen beszámoltatta a nőt a jövedelméről, amit vagy készpénzben vagy banki utalással kellett neki elküldenie.

Ebben három bűntársa segítette, akik saját bankszámlájukról vették fel az oda utalt, prostitúcióval megkeresett pénzt, amit átadtak a 37 éves enyingi férfinak.

További cikkek

Vigyázat

Nagyon komoly figyelmeztetést adott ki a katasztrófavédelem: készüljünk fel az áramszünetre is!

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Máthé Dominik csak egyszer nézte vissza a gólját; elárasztották ajánlatokkal

metropol.hu

A Kosnak most nagyon jó meglátásai, sugallatai lesznek

she.life.hu

A szerelem arra való, hogy eltereld a figyelmed a saját gyengeségeidről

hirtv.hu

A határvédők életére törnek az embercsempészek

szon.hu

Hajmeresztő! Ez történt a 13 éves lánnyal fényes nappal Nyíregyháza belvárosában!

origo.hu

Óriási aszteroida tart a Föld felé - riasztást adott ki a NASA

nemzetisport.hu

Anglia: egy PL-klub féléves szerződést kínált Eriksennek – sajtóhír

vg.hu

Terrortámadás érte Abu-Dzabit

astronet.hu

Lezárást és új kezdeteket hoz a Rák telihold a héten

vg.hu

Djokovicot Melbourne-ből kitoloncolták, Párizsba be sem engedik

vg.hu

A gerincvelő gyulladásának egy ritka változatát okozhatja az AstraZeneca oltása

origo.hu

Elfogyott a BMW-s türelme Vácon, egy pillanat alatt ment át közveszélyes ámokfutóba - videó