Aktuális

Tragédia Kisújszálláson: Foteljában égett szénné László

L. B.

2019. november 26. kedd 04:20

A rendőrség szerint önkezűleg vetett véget az életének, de a családja elképzelhetetlennek tartja, hogy saját magát gyújtotta fel a lakásában T. László. A 44 éves férfi felismerhetetlenségig összeégett holttestére egy késeléses vita után találtak.

Értetlenül áll a Jász-Nagykun-Szolnok megyei városban, Kisújszálláson élő T. László családja a férfi brutális, s egyben számukra megmagyarázhatatlan halála előtt. Szerettük tegnap hajnalban összevitázott a vele egy épületben, de külön lakrészben élő főbérlőjével, még egy kés is előkerült, de László húzta a rövidebbet: gyúlékony anyaggal leöntve halálra égett a fotelban ülve. A rendőrség álláspontja szerint éppen ő támadt késsel a főbérlőre, majd végzett magával, de a hozzátartozói biztosak benne: gyilkosság történt.

– Felesége és gyermekei sem voltak, minden reggel átment a két házzal odébb élő édesanyámhoz, de tegnap nem jelentkezett. Az utcára kiérve megláttuk a sok rendőrt. Azt mondták, Laci gyúlékony anyaggal – vélhetően benzinnel vagy gázolajjal – leöntve, halálra égve ül egy fotelban. A rendőrök nem tanácsolták, hogy megnézzük – magyarázta a szerencsétlenül járt férfi egyik, neve elhallgatását kérő családtagja.

A rendőrség arról tájékoztatott: a jelenlegi adatok szerint a későbbi áldozat hajnali háromkor a lakhelyén egy késsel, több alkalommal megsebesítette a főbérlőjét, majd a ház egyik helyiségében önkezűleg vetett véget életének. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a főbérlő könnyű sérülésekkel megúszta.

– Úgy tudjuk, a főbérlő azt mondta, hogy egy vita után Laci magát öntötte le és gyújtotta meg, de véleményünk szerint erre nem lehetett semmi oka. Amióta tavaly szabadult a börtönből, megpróbált normálisan beilleszkedni. Nagyon szeretett élni, szórakozni, és munkát is kapott – tette hozzá a gyászoló rokon. Leszögezte: kizártnak tartják az öngyilkosságot, s nem fogják annyiban hagyni a dolgot.

A Jász-Nagykun-Szolnok Me­gyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az ügyben.

További cikkek

Tragédia

Döbbenetes részletek: Ezek voltak a koronavírusban meghalt humorista utolsó szavai

Tragédia

Drámai részletek derültek ki a Tatabányán, jég alatt talált Róbert halála kapcsán

Ez is érdekelhet

vg.hu

Sorra mondják le koncertjeiket a világsztárok, kidőltek a Covidtól a stábtagok

borsonline.hu

Azonnal őrizetbe vették, olyat rejtegetett autójában egy sofőr az M5-ösön – fotó

she.life.hu

Randik, melyekre sosem kellett volna elmennem

delmagyar.hu

Évtizedes probléma oldódik meg Csongrádon az áruháznál

origo.hu

Túl gyorsan hűl ki a Föld, kihalhat az élet

vg.hu

Elveszítette vagyonát a bitcoinmilliomosok negyede

magyarnemzet.hu

Márki-Zay gyakorlatilag elismerte, hogy választási csalásra buzdított + videó

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 29.: az Ikrek fellélegezhet, a Skorpió adja át magát a boldogságnak

life.hu

Young G Béci elszólta magát Kulcsár Edina válásáról: ő másképp tudja a történetet

origo.hu

Eltemették Gaspard Ullielt - fotók