Aktuális

Tóth Gabi férje: Forródróton vagyunk a szülészorvossal

L. P.

Létrehozva: 2019.11.14.

Elköszönt a Sztárban sztár leszek! show ítészszékétől Tóth Gabi. A 31 éves kismama terhessége utolsó heteiben már a pihenést választotta. Férje, Krausz Gábor elmondta a Borsnak, hogyan vigyáz leendő kislánya édesanyjára.

Szerdán délelőtt hivatalos közleményben tudatta a TV2, hogy nagy sikerű műsoruk zsűritagja, Tóth Gabi már nem szerepel a produkcióban. Nem sokkal később az énekes kismama a közösségi oldalán búcsúzott rajongóitól, sőt a TV2.hu-nak egy videót is küldött a már készen álló babaszobából. 

 – Nagyon sokat kaptam ettől a műsortól és azoktól az embe­rektől, akik a Sztárban sztár le­szek! csapatában dolgoznak. Hétről hétre rengeteg energiát merítettem abból, hogy ide tartozhatok és közelről láthatom a versenyzők fejlődését, ami által én is több lettem.

Hálás vagyok, hogy a kislányom ilyen sokáig hagyta, hogy vasárnaponként beüljek a mesterszékbe, de a várandósságnak ebben a szakaszában már nem tudom azt a maximumot adni, amit elvárok saját magamtól.

Kedves Facebook követőim!Nagyon sokat kaptam ettől a műsortól és azoktól az emberektől, akik a Sztárban Sztár leszek!...

Közzétette: Tóth Gabi – 2019. november 13., szerda

Elérke­zett az idő, hogy a gyermekem­re koncentráljak, és az ő érdekeit tartsam szem előtt. Katja kezét nem engedem el, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, és mint felelősségteljes édesanya, ő is érti, tudja, hogy miért kellett ezt a döntést meghoznom, mint ahogy azt is, hogy jó kezekben hagyom – írta Tóth Gabi, aki várandóssága utolsó heteiben egyre több segítséget igényel, amit férjétől meg is kap. 

A Bors azt kérdezte Krausz Gábortól, hogy neki mennyiben változik meg az élete most, hogy a szülőszoba felé vezető út célegyenesébe kanyarodtak.  

– Mint minden kispapa a párjának, én is segítek Gabinak, amiben csak tudok. A ha­jolás az, ami nehézséget okoz, így a zokniját vagy a cipőjét én szoktam feladni rá – avatta be a Borsot Gabi séf férje, aki nemrégiben a karjára tetováltatta kedvese képmását. De nem csak ezzel mu­tatja ki szerelmét a séf. 

– Kedden este otthon voltunk. Né­ha csak úgy jön a semmiből, hogy megkíván ezt vagy azt. Én pedig a legjobb kispapaként igyekszem neki beszerezni. Így történt, hogy aznap este nyolc és kilenc óra között úgy evett volna egy kis bácskai rizses húst. Elmentem hát a boltba, bevásároltam és megfőztem. Boldog voltam, hogy jóllaktak mind a ketten – számolt be a kis­papa.

– Az orvosunkkal szoros kapcsolatban, szinte forródróton vagyunk mi, hárman. Most még van néhány munkám, de az utolsó héten már csak Ga­bi mellett leszek, és nem me­gyek sehova.  – mesélte el a Borsnak Krausz Gábor.

A Krausz, Tóth családban tehát minden a legnagyobb rendben, adódik azonban a kérdés, hogy ki ül majd a stúdióban Gabi helyére, s ki segíti Sebestyén Kátja felkészülését? A Bors a múlt héten már próbálta a TV2-t faggatni a B tervről, de semmi konkrétumot nem árultak el. Akkor lapunk azt találgatta, hogy ki lehet a legjobb megoldás. Tóth Verára, Sári Évire és Nagy Adrira gondoltunk. 

Tegnap újra megkérdeztük a csatornát arról, hogy kit várhatunk a leköszönt zsűritag helyére. 

– A műsor gördülékenyen folytatódik majd, mindent megteszünk azért, hogy Kátja se szenvedjen hiányt a felkészülés során. Fel voltunk készülve erre a helyzetre is, már dolgozunk a megoldáson, amiről hamarosan többet is elárulunk – tette hozzá Kirády Attila, a TV2 Csoport kreatív igazgatója.

  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek