Aktuális

Sebestyén Balázs békülne Bereczki Zolival

uv

2019. november 19. kedd 04:20

Sebestyén Balázs ma már jó arcnak tartja Bereczki Zoltánt, akit korábban ripacsnak nevezett. A rádiós békülne, és a színész sem zárkózik el, szivesen elbeszélgetne Balázzsal.

Ahogy a civil életben, a sztárvilágban sem ölelhet keblére mindenki mindenkit, de míg a hétköznapi emberek csatája jobbára négy fal között marad, addig az ismert emberek perpatvarainak milliók lehetnek szem- és fültanúi.

Így történt Sebestyén Balázs és Bereczki Zoltán esetében is: a rádiós többször ország-világ előtt hangoztatta, hogy ripacsnak tartja a színész-énekest. A színész 2011-es, nagy duettes szereplése után a rádióműsorában gúnyolta a művészt

Aligha akad olyan színész, aki ezt ne vette volna a szívére. Zoltán sem emésztette meg könnyen, még a pszichológusa is segített a sértés feldolgozásában. 

– Színészként fontosnak tartom, hogy kibeszéljem egy szakemberrel a velem, körülöttem zajló pozitív, negatív dolgokat, mert úgy gondolom, ahogy a testünket egy edzőteremben, úgy a lelkünket, tudatunkat is karban kell tartani, de félreértés ne essék, volt pszichológusom már korábban is, amit soha nem is tagadtam. Ahogy azt sem, hogy mai napig van – szögezte le a színész.

Hosszú évek után, pár éve Balázs már hosszan dicsérte Zoltánt, ahogyan a hétfő reggeli rádióadásában szinte már Bereczki rajongóként beszélt. 

– Én már nagyon bírom Bereczkit, nagyon. Annak ellenére, hogy semmiféle találkozás, kibékülés, összehaverkodás vagy röhögés nem volt, szimpi a csávó, megkedveltem. Aztán lehet, hogy ő továbbra sem.. – mondta a Rádió 1 műsorvezetője, akinek felesége és gyermekei a TV2 stúdiójában élvezték a Sztárban sztár vasárnapi adását, így merült fel a rádióműsorban a produkció és a benne zsűriző színész neve, aki Balázs szerint „manírmentes, jó arc” lett az utóbbi években. 

A pálfordulás még a Balázs mellett ülő Vadon Janit is meglepte, Bereczki Zoltán pedig így reagált: 

– Örülök, de ez nem az első pozitív megnyilvánulása rólam. Miután megnézett A Lepkegyűjtőben, már történt ilyen. Én pedig továbbra is úgy vagyok ezzel, hogy ha egyszer véletlenül úgy hozza az élet, nagyon szívesen tisztázom vele személyesen ezt az egészet. Nyilván valamilyen szempontból érdekes a történet, hogy valaki, akivel két szót váltasz életedben, egyszer csak negatív hullámokat küld feléd – fejtegette a színész.

– Balázs első rólam szóló felszólalása után üzentem meg neki a sajtón keresztül: csak azután ripacsozzon, hogy megnézett bármilyen darabban – emlékezett vissza Bereczki, aki jó dolognak tartja Balázs színeváltozását. 

– Ma is eggyel jobb lett a világ, de azért lássuk be, nem váltottuk meg. Mindent a helyén kell kezelni. Azt gondolom, én pont azt teszem, de ez mindenképp pozitív sztori – tette hozzá Bereczki. 

A Bors természetesen a rádióst is megkereste, de csak annyit jegyzett meg, úgy érzi, mindent elmondott Bereczkiről a műsorban, amit szeretett volna. 

További cikkek

kávé

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

Havazás

Kiadták a riasztást: Ezeket a megyéket borítja be mindjárt a hó

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

metropol.hu

Horror Erzsébetvárosban: sokkolta az önkormányzat munkatársait, amit a lakásban találtak – Fotók!

she.life.hu

Pilát Gábor: Egy mérgező párkapcsolatban az ember nem él, hanem vegetál

kemma.hu

Rosszullét a komáromi akkumulátorgyárban: megszólalt a cég

origo.hu

21 nap alatt is leszokhat a dohányzásról

nemzetisport.hu

Válogatott: már nem Fehér Csaba az MLSZ szakmai igazgatója

origo.hu

Másképp érdemes zöldség-gyümölcsöt vásárolni, mint eddig tettük

mandiner.hu

„Feri, Szaszi és Peti előre megállapodnak az ülések előtt” – cikket közölt a 444.hu az ellenzék belső viszonyairól

haon.hu

Majdnem tragédiával végződött a magyar énekesnő vacsorája

mandiner.hu

Miklósa Erika Kodály Esti dalával avatta fel a Magyar Zene Házát

origo.hu

Diplomát hamisított magának Bangóné?