Aktuális

Ketrecharcosként támadt a vendégére egy gyorsétterem managere – videó

Bors

Létrehozva: 2019.11.11.

Forrás: DailyMail/videó

Brutálisan megvert egy gyorsétterem managere egy vendéget, mert az szóvátette, hogy kétszer vonták le a fizetendő összeget a kártyájáról.

A 29 éves columbiai Deriance Ra'Shaiel Hughes ahelyett, hogy visszafizette volna Debra Staggsnek a jogtalanul levont különbözetet, inkább az agressziót választotta. Már az éttermen belül üvöltözni, dulakodni kezdett a nővel, majd felemelte, az ajtón kívülre vitte, és úgy a földhöz vágta, mintha egy ketrecharcos volna.

Az áldozat egyik lába és hat bordája tört el, valamint könyöke is súlyosan összezúzódott a brutális bántalmazásban, amit egy szemtanú videóra vett, miközben többen próbálták megállítani a megvadult férfit. A megtámadott nő azóta túl van két operáción, de még hosszú hónapos rehabilitációra lesz szüksége a felépüléshez.

Deriance Ra'Shaiel Hughest letartóztatták súlyos testi sértés vádjával, de a tárgyalásáig szabadlábon védekezhet.

Azon a héten, amikor megtámadták Staggst, egy másik incidens is történt ugyan ennek az étteremláncnak a marylandi üzletében. Ott egy Prince George nevű alkalmazott rövid szóváltás után halálra késelte a 28 éves Kevin Tyrell Davist. Princet és társát jelenleg is keresi a rendőrség. 

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek