Aktuális

Horror Kunszentmártonban – Arra ért haza az apa, hogy Petike halott

Bors

Létrehozva: 2019.11.25.

Plüssök és mécsesek sorakoznak a háznál.

Forrás: MTI

Mécsesek és plüssmacik sorakoznak a kunszentmártoni ház előtt, ahol a 32 éves T. Júlia brutálisan végzett há­roméves kisfiával, Petikével. Mint a Bors megírta: Júlia pénteken délután szíven szúrta kisfiát. A helybeliek megdöbbentek, ugyanis a jó körülmények között élő családot mindenki szerette, az apa, B. Péter és Júlia imádták Petikét és ötéves nővérét.

Mint a Borsnak több környékbeli elmondta: Peti halála előtt egy nappal látták, hogy az addig nyugodt nőnek ismert Júlia furcsán viselkedik.

– Ugyan nem emelt rá kezet, de a nyílt utcán rángatta Petikét, hangosan beszélt vele. Pedig nyugodt, mosolygós kisfiú volt, nem hisztériázott – elevenítette fel egy helybeli. Kiderült: a gyilkosság idején Peti édesapja nem volt otthon, a nagymamája volt a házban, ő volt az, aki átszaladt a vérbe fagyott kisfiúval a házzal szemközti kocsmába.

– Sírva rohant be, segítségért könyörgött – mesélte egy férfi, aki akkor éppen a vendéglátóhelyen ült.

Péter ekkor ért haza kislányával, akit az óvodából hozott haza. A döbbent férfi vélhetően azonnal tudta, hogy szörnyűség történt. Berohant a feleségéhez, aki sóbálványként állt egy helyben. Többek szerint a nő depressziós lehetett, erre azonban csak szakértői vélemények adnak majd választ. Mint megtud­tuk, Júliát egyelőre nem vitték el vizsgálatra az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe. Az ügyészség a Borssal azt közölte, T. Júlia letartóz­tatásáról a mai napon dönte­nek, kiderül, hogy a rácsok mögé, vagy intézetbe kerül majd.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek