Aktuális

Dobó Kata élvezi, Zsidró szokja a szingli életet

uv

2019. november 28. csütörtök 04:00

Október végén derült ki, hogy Dobó Kata és Zsidró Tamás között három év után kihűltek az érzelmek, és elváltak útjaik. Szakításuk a legnagyobb titokban és békében zajlott, úgy tudni, a két híresség barátságban vált el egymástól. A kenyértörés okait azonban egyikük sem firtatta, ahogy arról sem beszéltek eddig, hogyan viselik a magánéleti pálfordulást.

A színésznő posztjaiból azonban kiderül, hogy gőzerővel belevetette magát a munkába. Mindennap hatkor kel, majd miután kislányát elvitte az iskolába, színházba siet, munkaebédekkel folytatja, miközben mozifilmje, a Kölcsönlakás vetítéseit intézi országszerte. Este hazaérve pe­dig fáradtan esik az ágyba, amit egy képpel is illusztrált, és smink nélkül, kimerülten szelfizett, hangoztatva : mennyire imádja az életét.

De a mesterfodrász sem itatja az egereket. A Bors hétvégén egy divateseményen futott össze Zsidró Tamással. A hajszobrász a szakítás óta most először jelent meg a nyilvánosság előtt, és kísérője is akadt középső fia, Dani személyében. Zsidró egyáltalán nem tűnt megtörtnek, jókedvűn csacsogott az ismerőseivel, és büszkén mutatta be 17 éves nagyfiát a barátainak.

– Jól vagyok, köszönöm. Furcsa újra egyedül, de ismerkedem a szingli élettel – kacagott fel tőle megszokott vidámsággal a fodrász, aki megerősítette la­punknak: jó viszonyban maradtak Katával.

A szakítás okait azonban most sem szerette volna részletezni. A Bors faggatta az idilli apa-fia kapcsolatáról is a hajszobrászt, aki bemutatta a nála egy fejjel magasabb gyermekét.

– Danit a vízilabda mellett érdekli a divat, így szívesen elkísért a bemutatóra. Meg aztán szeret is az öregével lenni. Tök jó, hogy a két nagyobbik fiam már olyan korban van, hogy simán eljönnek velem. Danival ez volt az első ilyen, és nagyon élveztem, hogy elkísért. Doma, a legidősebb is van, hogy csatlakozik hozzám, de őt inkább az irodalom érdekli, Martinka pedig még kicsi – folytatta Zsidró.

További cikkek

Tragédia

Megrázó részletek a nyíregyházi tragédiáról: a hátsó szélvédőn repült ki a szörnyethalt 22 éves anya

Gyász

Gyászol Orbán Viktor: Isten veled, Lajos bácsi!

Ez is érdekelhet

vg.hu

Zacher Gábor: megnyerheti a koronavírus elleni csatát Csollány Szilveszter

borsonline.hu

Csuti őszinte vallomása: „Védeni szeretném a volt feleségemet”

origo.hu

Ügyesen feltette a BMW-s a hóláncot, csak azt nem találta el, melyik kerékre kellett volna

hirtv.hu

Ezt akarta eltitkolni Hadházy Ákos: gyermekbántalmazási ügy került elő

beol.hu

Dráma Békéscsabán: véresen találtak Sanyira, a sztárkakasra

origo.hu

Kezdődik a legújabb Windows 10 vésztelepítése

origo.hu

Szijjártó Péter: A kormány célja, hogy a hazai tulajdonú cégek alkossák az élelmiszerellátás gerincét

hirtv.hu

Inzultálta a HírTV stábját Márki-Zay kampánystábjának egy tagja

szon.hu

Halálos baleset Nyíregyháza és Nagykálló között

life.hu

Csollány Szilveszter ötven napja küzd az életéért: Zacher Gábor elmondta, van-e esély a felépülésére

origo.hu

Soha nem látott szalagkorlát épül egy magyar út mellett, meg fog lepődni, hogy néz ki - fotók