Aktuális

Vajtó Lajos: Nelly többet keres, mint én!

uv

Létrehozva: 2019.10.19.

Hiába volt a Lovi vagy a Gundel- ház élén, hiába tartják számon évtizedek óta  jól menő üzletemberként, Vajtó Lajos állítja: neje több pénzt visz a családi kasszába, mint ő.

Forrás: Végh István

Hányszor megkapom még ma is, hogy a feleségem a pénzemért van velem. Nos, elárulom, többet keres, mint én! Rengeteget dolgozik, nagyon sok az előadása, és ezzel arányosan kapja a fizetését is, úgyhogy ha valaki, akkor Fésűs Nelly nagyon nincs rászorulva a pénzemre – szögezte le Vajtó, akit a nejével egyébként mostanában az RTL Klubon futó Nyerő Párosban is láthatunk.

Lapunk a kilenc éve tartó szerelmükről és arról is faggatta az üzletembert, hogy egykori házasságellenes pasiból, aki olyan nőkkel volt együtt, mint Sütő Enikő, Ungár Anikó és Csősz Bogi, hogy lett mára mégis nős ember?

– Világéletemben hosszú kapcsolataim voltak, de valóban nem vettem el egy nőt sem. Nelly azonban olyan hatást gyakorolt rám például azzal, hogy hatfelé szakadva a munkában és a gyereknevelésben is odaadóan ápolta a súlyos beteg édesanyámat, vagy hogy kérnem sem kellett, és az első találkozásunk után letette a cigarettát, mert megtudta, hogy irtózom tőle – emlékezett vissza Vajtó párja felejthetetlen gesztusaira, amelyek végül arra sarkallták, hogy elveivel ugyan ellenkezve, de mégis elvegye szíve hölgyét.

Tavalyi esküvőjüket az üz­letember még Nelly előtt is titokban tartotta, így a színésznőt derült égből villámcsapásként érte, hogy nem a barátnője, hanem a saját esküvőjére sétál be. A pár szerelmét a nagy nap előtt négy évvel pedig már kislányuk, Elza Zorka érkezése is megpecsételte.

– Édesanyám, Er­zsébet angolosan Elizabeth után kapta az Elza ne­vet a kislányom, akit nincs nap, hogy ne én vinnék oviba, és az esti mesélésekből sem ma­radok ki – árulta el a büszke édesapa, aki Nelly előző há­zasságából született nagylányát, Csengét is sa­ját gyermeke­ként szereti.

Az egykor nőfalóként ismert sármos üzletember maga sem gondolta volna, hogy egyszer ilyen idilli családi életet él majd, mindamellett, hogy ma is ko­moly be­osztásban kell helytállnia.

– Jelenleg egy olyan vállalatot vezetek, amelynek egyebek kö­zött az egyik profilja a börtönüzemeltetés, ami természetesen ko­moly, felelős­ség­teljes munkát igényel – tette hozzá Vajtó.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek