Aktuális

Fésűs Nelly képtelen elfogadni - egyre több az udvarló a lánya körül

Bors

Létrehozva: 2019.10.30.

Képtelen beletörődni, hogy egy idegen bekerüljön a családi körükbe

Lánya, Csenge 17 éves és sokban hasonlít az édesanyjára, talán ezért nehéz Fésűs Nelly dolga. Hiszen önmagát látja benne. A legnehezebb az egészben, hogy már jönnek az udvarlók és a szerelem is hamarosan megjelenik lánya életében.

- Ha összefutunk és éppen egy fiúval van, akkor természetesen bemutatja, de azért olyan nagy 'vasárnapi ebédre meghívós' fiúbemutatás még nem volt. És be kell valljam, nem is vagyok az az anyuka, aki ezt annyira várja.

Sőt, egyáltalán nem várom. Képtelen vagyok még elfogadni, hogy az életében egyszercsak megjelenik majd egy idegen. Szóval ezzel kapcsolatban még nekem is fejlődnöm, változnom kell, de már igyekszem - nyilatkozta Nelly.

És mi a véleménye erről Csengének?

- Anya szigorú is, meg nem is. Ez azért van, mert neki kiskorom óta egy személyben kellett apának és anyának lennie. Ma már belátom, hogy ez baromi nehéz lehetett, kiskamaszként azonban mást gondoltam erről. De most büszkén mondom, hogy szerintem nagyon jól csinálta, amit csinált.

Azt különösen szeretem benne, hogy mindig őszinte. Igaz, nem is tudná letagadni a véleményét, hiszen minden azonnal tükröződik az arcán. Ezt én is örököltem tőle. Mindig azt mondja: abból még soha senkinek nem lett baja, ha elmondta az igazat - mesélte a fiatal lány.

Blikk

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek