Aktuális

A barátainak hitte őket, de csak leitatták és halálra terrorizálták a részeg fiatalt

Bors

Létrehozva: 2019.10.02.

Forrás: Pixabay

A 25 éves brit Martyn Evans ismerőseivel volt egy házibuliban, amikor annyit ivott, hogy teljesen kiütötte magát. Négy volt osztálytársa úgy gondolta, itt az alkalom, hogy kicsit szórakozzanak az ájult fiatallal. Evans, aki enyhe szellemi fogyatékosságban szenvedett, úgy hitte a barátai sosem ártanának neki. 

A négy elkövető először leöntötte Evans fejét fehérítővel, de ez nem volt elég, így leborotválták a szemöldökét is, majd legvégül banánt nyomtak az orrába. Minderről videót is készítettek, amit feltöltöttek a közösségi oldalakra, de azóta már törölték a felvételeket, mert

másnap reggelre Martyn Evans meghalt.

Man died hours after friends poured bleach over him and shaved his eyebrows

A man was found dead hours after his friends poured bleach over his head and tried to shave off his eyebrows. Martyn Evans, who had learning difficulties, had been drinking with four others who decided to have 'a bit of fun' after he passed out from drinking.

A szomszédok elmondták a rendőröknek, hogy Evans halálának éjszakáján hallották, ahogyan a négy fiú folyamatosan terrorizálja az áldozatot. A halottkémnek a bántalmazások ellenére nem sikerült rájönnie a fiatal halálának pontos okára. Az áldozat négy ismerőse azt vallotta, hogy miután úgy érezték, eleget szórakoztak Evanssel, berángatták a fürdőszobába, hogy lemossák róla a fehérítőt. Elképzelhető, hogy véletlenül a földre ejtették a fiatalt, aki beverhette a fejét.

A kórboncnok szerint Evans nem ivott annyit, hogy alkoholmérgezése legyen, és a ráöntött fehérítő sem okozhatta a halálát. A fején sem találtak olyan zúzódásokat, ami végzetes lehetett volna. Elképzelhető, hogy mivel hanyatt fekve találtak rá, a saját hányásába fulladt bele, de ezt még vizsgálják. 

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek