Aktuális

Tündérszépek szeretnénk lenni!

Hu-Zo

2019. szeptember 17. kedd 10:00

Ők már jelentkeztek az országos szépségversenyre, és meghívást is kaptak az ingyenes profi fotózásra, hogy nagyobb eséllyel induljanak a koronáért! Ne késlekedjen, jelentkezzen még ma, mert a jelentkezési határidő nemsokára lezárul.

Demeter Vica

Életkor: 18 éves

Foglalkozás: Ruhaboltban eladó

– Estin végzem a középiskolát, nemsokára szempilla- építő tanfolyamra fogok jelentkezni. A boltban kapok bókokat a férfivevőktől, de van barátom, úgyhogy ezekkel inkább nem foglalkozom. A Tündérszépek miatt már elkezdtem edzőterembe járni, és lelkileg is igyekszem felkészülni. Az ilyen versenyek szerintem nagyon jók arra, hogy tovább lehessen lépni a modellpálya felé. A fotómodellkedés pedig szerintem egy érdekes pálya, és jó lenne, ha a versenyről ebbe az irányba is nyithatnék.

Hamar Rachel

Életkor: 20 éves

Foglalkozás: A Pécsi Tudományegyetemen Politikatudományi szakon harmadéves hallgató

– Később szeretnék átmenni a mesterképzésre a Nemzetközi kapcsolatokra és utána lehetnék diplomata, vagy elhelyezkedhetnék miniszté­riumban. Ez a verseny szerintem hozhat olyan belföldi kapcsolatokat, amivel tovább léphetek modellpályán. Az egyetem mellett most is modellkedem. 175 centi magas vagyok, ami azt jelenti, hogy a milánói kifutókhoz két centi hiányzik, de fotózásra sokat hívnak.

Freisinger Csilla

Életkor: 22 éves

Foglalkozás: A Budapesti Metropolitan Egyetemen Turizmus-vendéglátás szakon harmadéves hallgató

– Érdekelnek a szállodák, és ezen a specializáción tanulok. 2017-ben elindultam egy kisebb szépségversenyen. Jó élmény volt, bár a királynő nem én lettem. Eddig csak hobbifotózáson voltam, de a kíváncsiság hajt. Azt hiszem, egy kis diétával, futással és görkorival jó formába hozhatom magam. A környezetemnek meglepetés lesz, hogy jelentkeztem a Tündérszépek szépségversenyre. Most elég unalmasan telnek a napjaim, talán ez a verseny érdekesebbé teszi majd.

LEGYEN ÖN A 2020-AS TÜNDÉRSZÉPE!

Keressük az ország legszebb lányát. Már lehet jelentkezni a 2020-as Tündérszépe szépségversenyre. Ha ön vagy rokona elmúlt 16 éves, de még nem lépte át a 30-at, itt a re­mek alkalom, hogy megmutassa magát! Nem kell mást tennie, csak felkeresni a www.tunderszepek.hu weboldalt, kitölteni a jelentkezést, bejelölni, hogy melyik megye színében szeretne indulni, és feltölteni magáról pár fotót. Ha úgy érzi, a képei nem túl minőségiek ahhoz, hogy jól szerepeljen, csak ikszelje be a jelentkezés során azt, hogy ingyenes profi fotósorozatot igényel! Itt az ugródeszka, hogy megismerje az egész ország, ráadásul értékes ajándékok és utazások várnak a legszebbekre.

További cikkek

Erőszak

Bemásztak az ablakon, alvás közben erőszakoltak meg egy budapesti nőt

Vírus

Orbán Viktor: A baloldal túl messzire ment

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szigorítják a KRESZ-t, ezentúl az erőszakos vezetést is büntetik

metropol.hu

Krausz Gábor bejelentése: jön a következő

origo.hu

Ők most a leggazdagabb, szuperszexi nők a világon

kemma.hu

Elhunyt a nagybetűs tatai háziorvos, Dr. Sopov Krszto

origo.hu

Trükkökkel segítik az üregi baglyok áttelepítését

origo.hu

Ezért lehet az energiatárolás 2022 egyik legnagyobb üzlete

astronet.hu

A hétvége horoszkópja: a Nap és az Uránusz új utat mutat nekünk

nemzetisport.hu

Női kézi: a román listavezetőnél folytatja Korsós Dorina

life.hu

Szörnyű tömegbaleset történt Budapesten: mentők érkeztek a helyszínre

origo.hu

Eltemették Gaspard Ullielt - fotók